fbpx

Røde kors, ekte glede

Hei dere!

Nå er det ikke lenge igjen til finalen, og jeg teller ned dagene. Jeg håper det står bra til med dere. Jeg har hatt en veldig lærerik helg med røde kors. Nå har jeg snart vært med i hjelpekorpset i 6 år!! Det har gått så utrolig fort, og er den beste avgjørelsen jeg har tatt. Jeg er helt overbevist om at røde kors er verdens beste hobby og livsstil. 

I helgen var det distrikt øvelse, hvor vi øver på ulike hendelser. Hjelpekorpset sin hovedoppgave er å bistå i søk hvis noen blir savnet, så derfor var det en stor del av øvelsen. Øvelsen var med flere etater, så vi hadde også en case hvor det brant i en bygning og vi samarbeidet med brannvesenet. Jeg dro hjemmeifra 06.45 på lørdag og var ikke hjemme før nærmere 00.00, så det merket jeg på kroppen. 

På søndagen gikk det virkelig alarm, og jeg og fire andre fra Østfold dro på søk på blefjell. Det var tre timer unna og vi søkte i vanskelig terreng, når det var mørkt og kaldt. 

Hvis du har en interesse med å hjelpe andre mennesker, er røde kors noe for deg! Ta kontakt med røde kors i ditt distrikt hvis du er nysgjerrig. Jeg er veldig sikker på at du ikke kommer til å angre.

 

 

Tusen takk til alle som stemmer og heier på meg! 

Stem på meg ved å sende MISSU 1 til 1963

Hvis du vil sponse meg mot finalen, send meg en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

insta - @aminevictoriaa

 

 

 

 

 

 

 

3 triks for bedre miljø
Radiosamtale
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på