fbpx

Jeg er utsatt for spoofing

Opera-Bilde_2021-08-11_221634_www.extraavisen.no

Jeg er utsatt for spoofing

Hei dere! ♥

I går skrev jeg et innlegg om at jeg ble nedringt av flere sure personer. Du kan lese mer om det her: 

I dag når jeg var og trente catwalk ble jeg ringt opp av journalist Daniel i Extraavisen, han spurte om det var i orden om han laget en sak om opplevelsen min. 

Dette synes jeg var en god idee så flere kan forstå hva folk kan gjøre om de blir utsatt for ved en falsk sms eller telefon oppringing. Jeg har lært i ettertid at dette kalles spoofing og er et kjent problem blant telefonoperatørene og bankene. 

Dere kan lese mer om saken og hva spoofing er i avisartikkelen til Extraavisen her: https://www.extraavisen.no/blir-nedringt-av-sure-personer/

Vil du stemme på meg for Miss Norway 2021?

Send MISSU 6 til 2401.

20 kr per stemme.

@fotothorsen

Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Pakking og avreise i morgen
Finalefin
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på