fbpx

Finalefin

Annonse: Hannes Hud, Fot og Spa

Foto: Christoffer Holenbakken

Med finalen kun tre dager unna har jeg gjort de siste forberedelsene for å skinne på scena hos Hannes Hud, Fot og Spa. I dag har jeg hatt voksing og fikset negler. Voksingen var jeg litt spent på, fordi det har jeg aldri gjort før. Jeg har også hørt at det kan gjøre veldig vondt, men det var ikke så ille som jeg hadde fryktet. Hanne hadde en slags maskin som rullet på voksen på beina. Den gjør at voksen blir påført i et helt jevnt lag overalt, og det fungerte veldig bra. Å vokse er ikke behagelig, men jeg kom meg gjennom det. Så om jeg som er litt skeptisk til sånne ting klarer det, klarer alle. Det er så deilig å ha silkemyke legger, og at det kommer til å være sånn flere uker framover.

Finaleklare legger og lår

I tillegg til voksing fikset jeg også neglene mine. Jeg ville ha noe klassisk som passer alle antrekkene mine. I og meg at antrekkene er i ulike farger bestemte jeg meg for å ta en helt vanlig fransk manikyr. Det slår aldri feil, og jeg er veldig fornøyd med at jeg gikk for det.

Mine naturlige negler før vi satte i gang med manikyren

Da jeg skulle fikse neglene fikk jeg hjelp av Ely, som har sju års erfaring med negler. Jeg ble veldig imponert over hvor stødig hun er på hånden. Tuppene ble så jevne og fine at jeg fikk spørsmål om jeg hadde limt på falske negler etterpå. Jeg er heldig og har lange, sterke negler naturlig og valgte derfor å ikke sette på ekstra lengde, men kun bruke mine ekte negler. Den ene neglen på tommelen min hadde jeg imidlertid vært uheldig og knekt for et par uker siden. Derfor måtte den fikses, men det var ikke noe problem å få limt på den litt ytterst. Nå er den akkurat like fin som alle de andre, og man ser faktisk ikke forskjell i det heletatt.

Filing før vi setter i gang med lakkingen

Her har vi limt på litt ekstra på neglen på tommelen min som jeg hadde knekt

Neglene er lakket med shellakk, som er en type neglelakk som holder seg pen og ikke flasser av som vanlig neglelakk kan gjøre

Det ferdige resultatet. Så fornøyd med hvor fine og nøyaktige de ble!

Jeg føler meg så fin etter å ha både vokset og fikset neglene mine. Huden på bena er silkemyk og jeg ser på neglene mine hele tiden, fordi de er så fine. Etter å ha stelt neglene og vokset føler jeg meg veldig klar for å gå på scenen på lørdag.

Jeg fikk også med meg en ansiktsmaske hjem fra Hanne som skulle roe huden i ansiktet. Veldig deilig å ha på huden og følte huden ble veldig fin da jeg vasket den av etterpå

Om du skal fikse negler burde du virkelig kontakte Evy på 923 48 712. Trenger du hudbehandling eller voksing kan du kontakte Hanne på 930 21 815. Hos Hannes Hud, Fot og Spa får du alltid god service og kvalitet.

Man kan fortsatt stemme på sin favorittfinalist i årets Miss Norway, og jeg håper du vil stemme på meg. Send MISSU 5 til 2401 for å stemme. En stemme koster 20 kroner og du kan stemme så mange ganger du vil.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie

Jeg er utsatt for spoofing
The Angie Show og håret på plass
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på