fbpx

jeg har lyst til å bidra og inspirere

 

hei igjen!♡

noe som beskriver en stor del av meg er min hjertesak.

i dette blogginnlegget vil jeg dele litt om hvorfor jeg velger å fokusere på barn og unge som min hjertesak i miss norway.

 

som dere leste i mitt andre innlegg jobber jeg som støttekontakt, og som arrangør for ungdom i bydelen min. jeg og teamet mitt finner på aktiviteter med ungdommene. for litt siden intervjuet jeg og en kollega av meg Tinashe Williamson om rasisme. dette var så utrolig lærerikt og gøy å få lov å være med på. nå planlegger vi en jentekveld med helsesøster i bydelen.

jeg jobber også i ungdomspanel der jeg hjelper tjenestene til å bli lett tilgjengelig og tilpasset barn og unge. jeg har vært med på forskjellige prosjekter om funksjoner som feks ungspotlight og diverse selvtestingsverktøy.

 

grunnen til at jeg vil jobbe med barn og unge er fordi det er så utrolig viktig. vi må satse på ungdommen!

fremme deres psykiske helse,  få ungdom ut i jobb, legge til rette for en lærerik fritid og ikke minst sørge for at alle har gode personer rundt seg og tjenester de enkelt kan kontakte.

 

i et samfunn med høye krav er det lett å føle seg utenfor. dette henger ofte mye sammen med sosiale og økonomiske ressurser. alle har ikke mulighet til å delta på dyre fritidsaktiviteter.

derfor trenger barn og unge trygge voksenpersoner og trygge møteplasser, hvor de kan danne vennskap, ha en meningsfull fritid og utvikle seg.

 

som dere sikkert skjønner er det å hjelpe barn og unge noe jeg virkelig brenner for. jeg har lyst til å bidra med det jeg kan, og forhåpentligvis også inspirere andre til å gjøre det de kan for den neste generasjonen.

 

ha en super fin uke videre, dere hører snart fra meg igjen ♡

Sjekk rb.no !
For en fest!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på