fbpx

Sjekk rb.no !

Hei på deg! ♥

Hvordan går det med deg? 

I dag har vært en veldig hektisk dag, jeg har nemlig blitt intervjuet av rb.no / mittlorenskog.no 
Dette var kjempegøy! Og jeg får ikke skrytt nok av den fantastiske Samar hos rb.no. En utrolig dyktig dame, med så mye godt humør. 

Her har du et lite utkast av mitt intervju: 


 

Her har du link til innlegget: https://www.mittloerenskog.no/isabel-27-har-slitt-med-mageproblemer-hele-livet-jeg-trengte-a-hore-at-jeg-var-god-nok/s/5-129-47069

 

Husk at det er greit med sykdom, det er greit å ha en "flau" sykdom, husk på at nå har jeg faktisk vært å pratet om dette helt åpent og ærlig, presset grensen helt til toppen og enda litt mer. Vet du hva? Det var faktisk utrolig godt! Det er alltid fælt og nervepirrende å prate om noe som er vanskelig, men Samar gjorde meg så avslappet at det var helt naturlig å prate om dorutinene mine med henne. 
Mage og tarmproblemer har alltid vært en stor utfordring for meg da jeg alltid har tenkt litt i det stille sinn "jenter promper og bæsjer ikke", men gjett hva? Jenter de driter, og promper så huset rister. En litt morsom sidespøk her, kjæresten og jeg konkurrerer om flest touch down til tider, med fordelen jeg har så leder jeg enn så lenge, haha. 

Jeg hadde grått av glede å se annonser med modeller av undertøy iført magepose. Nå har vi kommet fryktelig langt med forsking på Ulcerøs kolitt og Chrons, nå er det bare det å normalisere det. 


Tusen takk for en så fin artikkel, Samar! Du er flott, og ufattelig dyktig! Lykke til med studiene dine, og håper på å se deg snart igjen.♠

Dodriteren Isabel

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Jeg elsker å arbeide i felleskap sammen med andre ...
jeg har lyst til å bidra og inspirere
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på