Jeg har oppdaget noe helt fantastisk!

17951465_1345852395475231_2859076887641070650_n

Foto: Einar Breen 

 

*Sponset*

Hva hvis jeg sier du har muligheten til å forbedre din egen helse på en naturlig måte og i tillegg hjelpe mennesker i u-land til å ha en jobb og tjene sine egne penger? Det høres helt fantastisk ut, ikke sant? Jeg har nettopp oppdaget et firma som kombinerer disse to tingene!

Jeg er utrolig stolt av å presentere min nyeste sponsor som jeg har fått med meg på laget. doTERRA! Navnet er latinsk og betyr gaver fra jorden. Det er nettopp gaver som er høstet fra jorden produktene til doTERRA er laget av. De selger en rekke produkter og eteriske oljer som er av høyeste kvalitet.

Vi blir daglig bombadert av media som sier gjør ditt og gjør datt for å holde seg sunn og frisk. Men hvordan kan man vite hvilke av disse produktene og rådene som faktisk fungerer? Eneste måten å finne det ut, er å faktisk prøve produktene selv, og det er nettopp det jeg har gjort. Jeg er utrolig glad for å endelig ha funnet produkter som faktisk hjelper meg mot alt fra lettere søvnproblemer til forkjølelse. På toppen av det hele er produktene helt naturlige, fri for alle giftstoffer, økologiske og ikke testet på dyr.

Ikke bare er jeg overrasket over hvor bra produktene er, men hele konseptet og visjonen deres fikk meg til å bli varm i hjertet. De hjelper nemlig folk i de forskjellige landene hvor oljene er høstet til å tjene sine egne penger og bygge opp noe de selv har vært med på å skape. De får ordentlige arbeidsvilkår og rettferdig lønn. Med andre ord så er doTERRA med på å skape et bærekraftig samfunn der hvor urtene dyrkes og høstes. Man kan med andre ord trygt bruke produktene med god samvittighet, og vite at man er med på å hjelpe utsatte samfunn i andre land til å klare seg selv. De har også ofte forskjellige prosjekter i fattige land hvor de hjelper til med å bygge opp skoler, sykehus ol. 

Med de visjonene og verdiene doTERRA har så er de helt unike i denne bransjen. Oljene går igjennom utallige tester av mange forskjellige slag før de blir godkjent for salg. Dette er for at du og jeg som forbruker skal være helt sikker på at produktene vi kjøper er av beste og reneste kvalitet.

Jeg har til nå bare fått testet ut et lite utvalg av oljene, men jeg fikk en pakke i posten i dag med seks nye oljer som jeg nesten ikke klarer å vente med å teste ut. Det er med andre ord bare å glede seg til fortsettelsen! 

Hvis du er mer nyskjerrig på arbeidet de gjør rundt om i verden eller de fantastiske oljene så legger jeg ved noen linker under som jeg anbefaler på det varmeste å sjekke ut. Ikke nøl med å ta kontakt med meg hvis det er noe du lurer på eller ønsker å kjøpe produktene :)

https://doterra.com/US/en

https://youtu.be/M7btq8eYavY

 

Ha en fortsatt fin sommer! :)

Forelsket seg i Miss Norway =o
From START to (almost) FINISH!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på