fbpx

Forelsket seg i Miss Norway =o

_K770184_V2-1

Fotograf: Ketil Sætnan

Det er under to uker igjen til finalen og jeg er utrolig fornøyd med mitt arbeid frem til nå. Vi har en topp 10 liste som jeg har gått opp og ned på den siste tiden. Det er litt stressende når man tenker på poeng og derfor har jeg prøvd å fokusere på de tingene jeg har oppnådd. Gjennom denne konkurransen har jeg prøvd å ha en rolig holdning for det nytter ikke å stresse, selv om jeg har blitt utmattet av og til når jeg har hatt 100 ting å gjøre på kort tid.  Det er kun én vinner selv om det er flere som har gjort en strålende innsats.

Den som er ment til å vinne kommer til å vinne, så jeg tenker at det beste er å gi det beste av deg selv frem til finaledagen. Uansett om det er jeg som vinner eller en annen jente, vil jeg være glad for det. For vi har alle forskjellige skjebner og om jeg ikke vinner er det en større plan for meg som ikke jeg vet om ennå. Jeg sier ikke at det å vinne Miss Norway ikke er en stor ting, tro meg, det er det eneste som går rundt i tankene mine, dag og natt, og det er det første jeg tenker på når jeg våkner om morningen. Det vi er ment til å gjøre i livet er alltid større enn oss selv. Om jeg vinner vil jeg bruke stemmen min og stå-på-vilje til å utgjøre en forskjell for unge barn, minoritetsbarn og være et godt forbilde. Jeg ønsker også å fortsette med min hjertesak, jobbe mot omskjæring av jenter og fokusere på dem som er her i Norge for å forebygge det. Og mitt nye prosjekt er å starte en innsamling til sultkrisen i Etiopia, der pengene vil gå til jordbruk. Uansett hvordan finaledagen blir den 29 juli, har jeg kommet nærmere det jeg vil gjøre og jeg vil fortsette videre med dette. Jeg har lenge ønsket å hjelpe andre, men jeg måtte være sterk nok selv først. Og nå er meningen med livet mitt mer klart enn noensinne, det er en gave for meg å kunne hjelpe andre. 
Fotograf: Ketil Sætnan

Før jeg meldte meg på Miss Norway viste jeg ikke hva den reisen ville gi meg. Jeg har allerede fått så mye kunnskap, bare ved å bli finalist. Jeg leser mye inspirerende filosofi bøker for å styrke meg selv. Men det er en ting å lese,  å bli klok med masse kunnskap, men gjennom denne konkurransen har jeg fått erfare de verdiene og den kunnskapen jeg har. Det å forplikte seg til drømmen sin hver dag de siste 9 månedene har lært meg tålmodighet. Det å vite at jeg er god nok, ikke fordi andre sier det, men fordi jeg virkelig føler det selv. Jeg har aldri vært den personen som har tatt stor plass i et rom, men i dag er jeg mer komfortabel, ikke fordi jeg ikke var god nok før, men at jeg har blitt kjent med hva det betyr å være meg.

Det å bli bedre kjent med seg selv kan man ikke lese om, men man må gå ut av de vanlige og komfortable vanene sine for å bli kjent nye sider ved seg selv. Jeg er utrolig takknemlig over utviklingen min og dem som har hjulpet meg på veien i konkurransen. Jeg føler allerede har vunnet, ikke som Miss Norway, men lykkes ved å gå etter drømmen min. Jeg kan endelig være meg selv og gjøre det jeg elsker og det er ingen annen måte gjøre det på. Hvordan kan det bli bedre enn dette ?

 

Litt om kåringen for den 29. juli: 
I år har Miss Norway organisasjonen overtatt  lisensen i Norge til Miss Word noe som betyr at vi har 4 kåringer. Miss Universe og Miss Word er nesten like store. Miss Universe har flest tv-seere og Miss World har flest deltakere. Miss Word er en britisk organisasjon og Miss Universe er en nord-amerikansk. Begge startet med å selge badetøy i 1951 (Miss Universe) og 1952 (Miss World).  Norge vant i Miss Universe i 1990 med vakre Mona Grudt, mens vi kun har bra plasseringer på topp 10 i Miss World. Ingeborg Sørensen ble nummer nr to i 1972, Kathrine Sørland ble nummer fire i 2002 og Mariann Birkedal som ble nummer seks i 2010.  

Drømme speil er fint å ha for motivasjonen ;D

Mine sosiale medier:

https://www.instagram.com/bethelhaile/

https://www.facebook.com/Bethel-Hailegiorgis-Miss-Norway-2017-1793329547608384/

Din stemme vil være med på å avgjøre hvem som blir Miss Norway 2017.

Stem på meg ved å: 

Send MISSU 1 til 1963 (10,- per sms) 

Dere kan stemme opp til flere ganger om dagen frem til 28 juli kl 00:00. 

Tusen takk!

 

 

Min reise er ikke over enda!
Jeg har oppdaget noe helt fantastisk!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på