fbpx

AVSLAG og FRI FRAKT på H2FUEL drikkeflasken

21277629_499943580351697_444822379_o

Kroppen vår består av 60% vann og vi mister ca tre liter daglig. Dette er derfor livsviktig å få fylt opp igjen med riktig vann. H2Fuel drikkeflasken fra Helsemuligheter er en helt unik drikkeflaske. H2FUEL drikkeflaske tilfører vannet elektroner og gjør det om til hydrogenrikt vann. Hydrogen er en av våre beste antioksidanter. Når vi har mangel på antioksidanter fører det ofte til oksidativt stress, noe som er årsaken til de fleste kroniske sykdommer. Hydrogenvann fjerner skadelige frie radikaler fra kroppen. Det vil også øke din blodsirkulasjon i kroppen.

Jeg drikker vanligvis mye vann, for vi alle føler oss mye bedre når vi er tilstrekkelig hydrert. En morgnings rutine jeg har er å drikke 2 til 3 flasker av H2FUEL drikkeflasken på tom mage. H2FUEL drikkeflasken er med på å gjør rutinen min lettere og nærings givende med hydrogen. Denne vanen burde vi all legge til oss, det er en enkel måte å ta vare på kroppen og helsen.

Jeg har brukt H2FUEL drikkeflasken i flere måneder nå og jeg er blitt helt avhengig. Den er virkelig helt fantastisk. Nå har jeg en skikkelig god nyhet til dere. Jeg har fått et kjempegodt tilbud som jeg får dele ut. Du får 400,- i avslag på H2FUEL drikkeflasken ut September, og i tillegg til det får du fri frakt

Les mer om H2FUEL drikkeflasken her: http://helsemuligheter.no/h2fuel/

Blogginlegg om H2FUEL drikeflasken: http://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/drikker-du-riktig-vann-sponset.html

Du vinner altid ved å investere i helsen din!

Bestille:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: +47 907 79 279

Følg Helsemuligheter: 

https://www.instagram.com/helsemuligheter/

https://www.facebook.com/helsemuligheter.no/?fref=ts

Yogiske Skjønnhetstips
Kjempetilbud hos Naturalis.no
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på