fbpx

Yogiske Skjønnhetstips

mandala-people-copy

Da jeg startet med Kundalini yoga ved Kundalini yoga skolen så fikk jeg interesse for yogiske skjønnhetstips. Dette har gitt meg så mye inspirasjon at nå vil jeg gjerne dele dette med dere. Det har gitt meg finere hud samt velbehag i kropp og sjel. Så her er noen skjønnhetstips:
Det første jeg vil dele med dere er noe som kalles « Ishnaan» som er en form for massasje og selvterapi. «Ishnaan» går ut på at man tar en iskald dusj om morgenen samtidig som man fokuserer på vannet som treffer kroppen. Når det iskalde vannet treffer kroppen vil kroppen reagere med å sende ut varme ved å øke blodgjennomstrømningen. Det iskalde vannet vil være som massasje for både musklene og psyken. En euforisk følelse vil bre seg i kroppen etter behandling og gi en energisk start på dagen.

Noe annet jeg har hatt gode opplevelser med er ett yogisk kosthold. De sier at man blir det man spiser og ett yogisk kosthold vil gi deg alt du trenger av vitaminer og mineraler for å få ett riktig sammensatt og fullverdig kosthold. Du får mer energi og styrke av å spise riktig. En Yogisk diett består av frukt, nøtter, grønnsaker, korn, belgfrukter og soyaprodukter. Uprosessert mat vil gi deg energi og styrke. Når dietten består av næringsrik og opprettholdende mat som kroppen lett kan fordøye vil du merke livsforandringer som er verdt å beholde.

Bilde av vår fantastiske kundalini lærerSalila Gyanjot. 


Dere som har fulgt meg vet at jeg er opptatt av å ha ett sunt hår. De fleste tenker kanskje at grunnen til at man tar vare på håret sitt kun er for å se bra ut for seg selv og andre. Men mange mener dette kan være mye mer og fungerer som energi mottakere for kroppen. Før i tiden var det mange som ikke klippet håret fordi de mente dette var en del av hvem de var. Etter generasjoner har gått har man blitt mer og mer fokusert på utseende og styling. Prøv å ha så naturlig og sunt hår som mulig for å beholde en god psykisk helse.

Det finnes utallige råd om kost og velvære. Dette er kun noe av det jeg har benyttet meg av.

Blogginnlegg om ¨hva ekte skjønnhet er, sett fra yogaens perspektiv¨: http://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/hva-ekte-skjonnhet-er-sett-fra-yogaens-perspektiv.html#

Salila Gyanjot er sammen med sin mann grunnlegger av kundalini Yoga Skolen og yogasenteret Northern Light Yoga ved Frogner i Oslo. 

Hun har timer på Northern Light Yoga på hver tirsdag formiddag og ettermiddag.

Follow Salila Gyanjot:

Instagram https://www.instagram.com/salilagyanjot/

Facebook https://www.facebook.com/salila.vestol?fref=ts

Web www.northernlightyoga.no

Mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf 92214004

 

 

  695 Hits
695 Hits

AVSLAG og FRI FRAKT på H2FUEL drikkeflasken

21277629_499943580351697_444822379_o

Kroppen vår består av 60% vann og vi mister ca tre liter daglig. Dette er derfor livsviktig å få fylt opp igjen med riktig vann. H2Fuel drikkeflasken fra Helsemuligheter er en helt unik drikkeflaske. H2FUEL drikkeflaske tilfører vannet elektroner og gjør det om til hydrogenrikt vann. Hydrogen er en av våre beste antioksidanter. Når vi har mangel på antioksidanter fører det ofte til oksidativt stress, noe som er årsaken til de fleste kroniske sykdommer. Hydrogenvann fjerner skadelige frie radikaler fra kroppen. Det vil også øke din blodsirkulasjon i kroppen.

Jeg drikker vanligvis mye vann, for vi alle føler oss mye bedre når vi er tilstrekkelig hydrert. En morgnings rutine jeg har er å drikke 2 til 3 flasker av H2FUEL drikkeflasken på tom mage. H2FUEL drikkeflasken er med på å gjør rutinen min lettere og nærings givende med hydrogen. Denne vanen burde vi all legge til oss, det er en enkel måte å ta vare på kroppen og helsen.

Jeg har brukt H2FUEL drikkeflasken i flere måneder nå og jeg er blitt helt avhengig. Den er virkelig helt fantastisk. Nå har jeg en skikkelig god nyhet til dere. Jeg har fått et kjempegodt tilbud som jeg får dele ut. Du får 400,- i avslag på H2FUEL drikkeflasken ut September, og i tillegg til det får du fri frakt

Les mer om H2FUEL drikkeflasken her: http://helsemuligheter.no/h2fuel/

Blogginlegg om H2FUEL drikeflasken: http://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/drikker-du-riktig-vann-sponset.html

Du vinner altid ved å investere i helsen din!

Bestille:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: +47 907 79 279

Følg Helsemuligheter: 

https://www.instagram.com/helsemuligheter/

https://www.facebook.com/helsemuligheter.no/?fref=ts

  705 Hits
705 Hits

Kjempetilbud hos Naturalis.no

funnystefani-optical-illusion-photo-4

Naturalis.no er en side jeg har blitt avhengig av. Jeg elsker produktene deres. De er økologiske og for meg som er vegetarianer så er det enkelt å finne gode veganske produkter. De har også hudpleieprodukter som er helt fantastiske. De har ofte gode tilbud og kampanjer så det er lett å gjøre et kupp der. Når du bestiller så er de raske med å sende bestillingen din så du slipper å vente altfor lenge på godsakene dine. 

Akkurat nå har de et kjempetilbud på en vinterpakke. Det går mot kaldere og mørkere tider så hva passer vel ikke bedre en å kose seg med litt snack hjemme i godstolen. Pakken består av syv produkter som er en blanding av søte og syrlige bær i tillegg til usaltede cashewnøtter, gresskarkjerner og kakaonibs.

Her finner du det gode tilbudet.

http://www.naturalis.no/kategorier/alle-vare-produkter/pakke-sunn-julesnacks-detail

 

BON Liquid Gold Pure Tissue Oil er en klinisk testet ansikts- og kroppsolje.

Dette er en av de beste hud oljene jeg har prøvd. Det er uten fargestoffer, parabene og mineral olje. Det inneholder naturlig oljer som advokado, nypeolje som passer for alle hudtyper. Flyttened gull er en av ingrediensene som skjemmer bort huden din med en luksuriøst fuktighetsgivende og fantastisk glans. Jeg kan kjenner at det trekker godt inn i huden og gir en myk resultat utover dagen. 

BON Liquid Gold Pure Tissue Oil reduserer synlighet av arr, strekkmerker, rynker, aldring og dehydrert hud. Passer bra for alle hudtyper: http://www.naturalis.no/hudpleie/ansiktsoljer-krem/liquid-pure-tissue-oil-100ml-detail

 

Følg Naturalis:

https://www.instagram.com/naturalis_no/

https://www.facebook.com/naturalis.no/?fref=ts

Jeg har vært heldig å fått smakt på et helt ny produkt som heter Chia Humara, den kommer ut i butikken den 18 september hos Deli De Luca. Det er chia frø drinke med deilig frukt, og min favorit er Chia Humara - Mango & Passionsfrukt;) 

Super godt og sunt!

  662 Hits
662 Hits

Siste natt før finalen

_K771978_V2

I morgen er den store dagen her. Jeg har gledet meg helt enormt til denne dagen, og kan ikke tro at tiden har gått så raskt. Det føles som om det var i går jeg begynte på denne reisen. De siste dagene har vært helt tettpakket og jeg har ikke fått tid til å blogge som vanlig dessverre.

Først av alt vil jeg gjerne gi en stor takk til alle de fantastiske sponsorene mine. Dere har vært til uvurderlig støtte og helt nydelige å samarbeide med. Tusen takk for at dere har trodd på meg. Jeg er også evig takknemlig for alle hyggelige meldinger jeg har fått fra kjente og ukjente. Det betyr så mye for meg at dere heier på meg. Hver eneste hilsen er noe som blir satt stor pris på og jeg blir like glad hver gang noen hilser på meg. Ønsker også å si tusen takk til Klare vår dyktige coach som har lært meg mye på så kort tid. 

Jeg har også blitt kjent med noen kjempefine jenter i denne konkurransen. Det har vært så koselig å oppleve samholdet og fellesskapet vi har hatt. Til og med hjulpet meg med flytting, midt i en så hektisk uke. Camilla du er så god! Dere er alle verdige vinnere som jeg unner seieren. Lykke til imorgen, alle sammen. Dette blir gøy og noe vi kan mimre om som en opplevelse for livet.

Om du ikke har fått billett til finalen så kan du se den på tv. Den blir sendt kort film på kanalen Viafree antagelig dagen etter. Så det lønner å kjøpe billetter til Wallamns Oslo, dere dere for to retters middag og en super show.

 

Kofferten er til å trilles i morgen kl 80:50 ;D

 

Ønsker dere alle en fin natt <3

  1161 Hits
1161 Hits

Vi vil aldri forstå

20227985_483374018675320_779645766_o

Helt fra starten på dette året har jeg engasjert meg i problematikken rundt omskjæring. Etter det kom jeg over en lærerik dokumentar på NRK, som handler om omskjæring av jenter.
Jeg bestemte meg for å ta kontakt med hovedpersonen i dokumentaren, Farhia. Farhia var ei jente på bare 15 år når hun spilte inn dokumentaren ¨I min mors navn¨. Det hun opplevde var at damene som omskåret ikke ønsket å gjøre det. Men dette var noe som de hadde blitt lært opptil av sin mor, bestemor og det går videre til neste generasjon. Det er den eneste muligheten de har for å få penger til forsørge barnet deres sier damene til Farhia.
Farhia spurte unge jenter om de vet hvorfor de blir omskåret, og da fikk hun som svar at det er en tradisjon i religionen deres. Hun lurte på  om de kunne vise det til henne hvor det stod i koranen at det var påbudt. Dette var noe  de ikke kunne gjøre, for det var ikke kunnskap de har lært gjennom koranen, men tillært fra generasjon til generasjon. Igjen er det ingen som er kritiske til å stille spørsmål rundt omskjæring, hva det er og hvorfor de egentlig gjør det. Fattigdom, mangel på kunnskap,  og en patriarkalsk kultur er grunnen til at over 200 million kvinner og unge jenter er omskåret i verden i dag.  Hvert år er det tre nye millioner jenter som blir lemlestet.

Siden Farhia kom hjem igjen til Norge har hun jobbet aktivt mot omskjæring gjennom organisasjonen Tverrkulturell helseinfo. Hun er student i dag, hun holder kurs og seminarer for mennesker fra berørte land, som for eksempel Somalia, Etiopia og Sudan. Noen av disse kursene er åpne for alle. I disse landene er 80 til 98 prosent av kvinner og unge jenter omskåret. Det overrasker henne å se hvor mange som ikke vet om denne problematikken. Det er også noen som vet om det,  men de tør ikke å snakke om det. Måten å bekjempe dette på er å snakke med jenter som kommer fra disse landene, for å engasjere dem til å spre kunnskap. De holder også sertifiseringskurs der jentene blir lært opp til å bli kursholdere, for å kunne holde foredrag på ulike arrangement og skoler. Det starter et sertifiseringskurs til høsten som jeg har meldt meg på. På denne måten håper jeg å kunne være med på å spre informasjon om dette tabubelagte samtaleemnet i resten av samfunnet. Og at vi kan påvirke kulturen positivt slik at flere får kunnskap om dette. Farhia og jeg drømmer om å reise til disse landene som er berørt for å utgjøre en forskjell for flere jenter.
Det er aldri greit å skade en jente på denne måten!

I et sivilisert land som Norge skulle vi unngått en slik fare. Vi har alltid noe å forbedre oss på, men vi burde klare å bekjempe at norske jenter ikke blir tatt med til utlandet for å bli omskåret. Og det er et tema som blir lite omtalt, noe som gir dårlige resultater når man skal bekjempe det. Det burde være et privilegium å være en kvinne i Norge for alle kvinner. Norge er et av de landene som har flest bistandsprosjekter rundt om i verden. Jeg mener det er like viktig å ta vare på dem som allerede er her. Norge står for rettigheter, likestilling og like muligheter for alle våre kvinner og menn. Derfor må vi ivareta jenters rettigheter over egen kropp og jobbe for å spre kunnskap nok til å bekjempe omskjæring i Norge.

Det er trist at mange ikke ser viktigheten ved akkurat dette temaet. Bare fordi vi ikke ser og hører om at ei jente blir omskåret betyr ikke at det ikke skjer. Jeg ser opp til Frankrike som virkelig har jobbet for å bekjempe omskjæring. De har benyttet seg av helsevesenet og spredd kunnskap og brukt loven for å bekjempe lemlesting av jenter. Når et så stort prosenttall som opptil 98 % blir omskåret i noen land og disse landene har et stort befolkningsantall som bor i Norge så må vi også ta tak i det. Det er straffbart og utføre en omskjæring på jenter i Norge, og det er og straffbart å ta med norske barn til andre land for å utføre det der. Jentene får flere fysiske og psykiske helseproblemer. Derfor må vi bryte stillheten og sette lys på dette.

Jeg blir inspirert av se Farhia sitt engasjement. Vi som er unge kan gjøre en forskjell sammen og vi trenger all hjelpen vi kan få. Om det skulle være å dele linker eller å bare spre budskapet til venner, familie og bekjente så hjelper alt.  
Jeg har snakket med jenter som har blitt omskåret og det er ikke lett for dem å stå fram, eller stå mot omskjæring alene. Vi vil aldi forstå jentenes smerter, men vi skylder dem å bryte det tabuet det er å snakke om det for deres skyld. For vi bor tross alt i frie Norge. 

Her er det et innlegg med informasjon om hva omskjæring er og om de ulike kosekvensene: 
 
 
Her kan dere se dokumentaren ¨I min mors navn¨
https://tv.nrk.no/program/koid75006516/i-min-mors-navn
  1535 Hits
1535 Hits

Forelsket seg i Miss Norway =o

_K770184_V2-1

Fotograf: Ketil Sætnan

Det er under to uker igjen til finalen og jeg er utrolig fornøyd med mitt arbeid frem til nå. Vi har en topp 10 liste som jeg har gått opp og ned på den siste tiden. Det er litt stressende når man tenker på poeng og derfor har jeg prøvd å fokusere på de tingene jeg har oppnådd. Gjennom denne konkurransen har jeg prøvd å ha en rolig holdning for det nytter ikke å stresse, selv om jeg har blitt utmattet av og til når jeg har hatt 100 ting å gjøre på kort tid.  Det er kun én vinner selv om det er flere som har gjort en strålende innsats.

Den som er ment til å vinne kommer til å vinne, så jeg tenker at det beste er å gi det beste av deg selv frem til finaledagen. Uansett om det er jeg som vinner eller en annen jente, vil jeg være glad for det. For vi har alle forskjellige skjebner og om jeg ikke vinner er det en større plan for meg som ikke jeg vet om ennå. Jeg sier ikke at det å vinne Miss Norway ikke er en stor ting, tro meg, det er det eneste som går rundt i tankene mine, dag og natt, og det er det første jeg tenker på når jeg våkner om morningen. Det vi er ment til å gjøre i livet er alltid større enn oss selv. Om jeg vinner vil jeg bruke stemmen min og stå-på-vilje til å utgjøre en forskjell for unge barn, minoritetsbarn og være et godt forbilde. Jeg ønsker også å fortsette med min hjertesak, jobbe mot omskjæring av jenter og fokusere på dem som er her i Norge for å forebygge det. Og mitt nye prosjekt er å starte en innsamling til sultkrisen i Etiopia, der pengene vil gå til jordbruk. Uansett hvordan finaledagen blir den 29 juli, har jeg kommet nærmere det jeg vil gjøre og jeg vil fortsette videre med dette. Jeg har lenge ønsket å hjelpe andre, men jeg måtte være sterk nok selv først. Og nå er meningen med livet mitt mer klart enn noensinne, det er en gave for meg å kunne hjelpe andre. 
Fotograf: Ketil Sætnan

Før jeg meldte meg på Miss Norway viste jeg ikke hva den reisen ville gi meg. Jeg har allerede fått så mye kunnskap, bare ved å bli finalist. Jeg leser mye inspirerende filosofi bøker for å styrke meg selv. Men det er en ting å lese,  å bli klok med masse kunnskap, men gjennom denne konkurransen har jeg fått erfare de verdiene og den kunnskapen jeg har. Det å forplikte seg til drømmen sin hver dag de siste 9 månedene har lært meg tålmodighet. Det å vite at jeg er god nok, ikke fordi andre sier det, men fordi jeg virkelig føler det selv. Jeg har aldri vært den personen som har tatt stor plass i et rom, men i dag er jeg mer komfortabel, ikke fordi jeg ikke var god nok før, men at jeg har blitt kjent med hva det betyr å være meg.

Det å bli bedre kjent med seg selv kan man ikke lese om, men man må gå ut av de vanlige og komfortable vanene sine for å bli kjent nye sider ved seg selv. Jeg er utrolig takknemlig over utviklingen min og dem som har hjulpet meg på veien i konkurransen. Jeg føler allerede har vunnet, ikke som Miss Norway, men lykkes ved å gå etter drømmen min. Jeg kan endelig være meg selv og gjøre det jeg elsker og det er ingen annen måte gjøre det på. Hvordan kan det bli bedre enn dette ?

 

Litt om kåringen for den 29. juli: 
I år har Miss Norway organisasjonen overtatt  lisensen i Norge til Miss Word noe som betyr at vi har 4 kåringer. Miss Universe og Miss Word er nesten like store. Miss Universe har flest tv-seere og Miss World har flest deltakere. Miss Word er en britisk organisasjon og Miss Universe er en nord-amerikansk. Begge startet med å selge badetøy i 1951 (Miss Universe) og 1952 (Miss World).  Norge vant i Miss Universe i 1990 med vakre Mona Grudt, mens vi kun har bra plasseringer på topp 10 i Miss World. Ingeborg Sørensen ble nummer nr to i 1972, Kathrine Sørland ble nummer fire i 2002 og Mariann Birkedal som ble nummer seks i 2010.  

Drømme speil er fint å ha for motivasjonen ;D

Mine sosiale medier:

https://www.instagram.com/bethelhaile/

https://www.facebook.com/Bethel-Hailegiorgis-Miss-Norway-2017-1793329547608384/

Din stemme vil være med på å avgjøre hvem som blir Miss Norway 2017.

Stem på meg ved å: 

Send MISSU 1 til 1963 (10,- per sms) 

Dere kan stemme opp til flere ganger om dagen frem til 28 juli kl 00:00. 

Tusen takk!

 

 

  1071 Hits
1071 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på