fbpx

Kjempetilbud hos Naturalis.no

funnystefani-optical-illusion-photo-4

Naturalis.no er en side jeg har blitt avhengig av. Jeg elsker produktene deres. De er økologiske og for meg som er vegetarianer så er det enkelt å finne gode veganske produkter. De har også hudpleieprodukter som er helt fantastiske. De har ofte gode tilbud og kampanjer så det er lett å gjøre et kupp der. Når du bestiller så er de raske med å sende bestillingen din så du slipper å vente altfor lenge på godsakene dine. 

Akkurat nå har de et kjempetilbud på en vinterpakke. Det går mot kaldere og mørkere tider så hva passer vel ikke bedre en å kose seg med litt snack hjemme i godstolen. Pakken består av syv produkter som er en blanding av søte og syrlige bær i tillegg til usaltede cashewnøtter, gresskarkjerner og kakaonibs.

Her finner du det gode tilbudet.

http://www.naturalis.no/kategorier/alle-vare-produkter/pakke-sunn-julesnacks-detail

 

BON Liquid Gold Pure Tissue Oil er en klinisk testet ansikts- og kroppsolje.

Dette er en av de beste hud oljene jeg har prøvd. Det er uten fargestoffer, parabene og mineral olje. Det inneholder naturlig oljer som advokado, nypeolje som passer for alle hudtyper. Flyttened gull er en av ingrediensene som skjemmer bort huden din med en luksuriøst fuktighetsgivende og fantastisk glans. Jeg kan kjenner at det trekker godt inn i huden og gir en myk resultat utover dagen. 

BON Liquid Gold Pure Tissue Oil reduserer synlighet av arr, strekkmerker, rynker, aldring og dehydrert hud. Passer bra for alle hudtyper: http://www.naturalis.no/hudpleie/ansiktsoljer-krem/liquid-pure-tissue-oil-100ml-detail

 

Følg Naturalis:

https://www.instagram.com/naturalis_no/

https://www.facebook.com/naturalis.no/?fref=ts

Jeg har vært heldig å fått smakt på et helt ny produkt som heter Chia Humara, den kommer ut i butikken den 18 september hos Deli De Luca. Det er chia frø drinke med deilig frukt, og min favorit er Chia Humara - Mango & Passionsfrukt;) 

Super godt og sunt!

AVSLAG og FRI FRAKT på H2FUEL drikkeflasken
The sunrise 3
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på