Yogiske Skjønnhetstips

mandala-people-copy

Da jeg startet med Kundalini yoga ved Kundalini yoga skolen så fikk jeg interesse for yogiske skjønnhetstips. Dette har gitt meg så mye inspirasjon at nå vil jeg gjerne dele dette med dere. Det har gitt meg finere hud samt velbehag i kropp og sjel. Så her er noen skjønnhetstips:
Det første jeg vil dele med dere er noe som kalles « Ishnaan» som er en form for massasje og selvterapi. «Ishnaan» går ut på at man tar en iskald dusj om morgenen samtidig som man fokuserer på vannet som treffer kroppen. Når det iskalde vannet treffer kroppen vil kroppen reagere med å sende ut varme ved å øke blodgjennomstrømningen. Det iskalde vannet vil være som massasje for både musklene og psyken. En euforisk følelse vil bre seg i kroppen etter behandling og gi en energisk start på dagen.

Noe annet jeg har hatt gode opplevelser med er ett yogisk kosthold. De sier at man blir det man spiser og ett yogisk kosthold vil gi deg alt du trenger av vitaminer og mineraler for å få ett riktig sammensatt og fullverdig kosthold. Du får mer energi og styrke av å spise riktig. En Yogisk diett består av frukt, nøtter, grønnsaker, korn, belgfrukter og soyaprodukter. Uprosessert mat vil gi deg energi og styrke. Når dietten består av næringsrik og opprettholdende mat som kroppen lett kan fordøye vil du merke livsforandringer som er verdt å beholde.

Bilde av vår fantastiske kundalini lærerSalila Gyanjot. 


Dere som har fulgt meg vet at jeg er opptatt av å ha ett sunt hår. De fleste tenker kanskje at grunnen til at man tar vare på håret sitt kun er for å se bra ut for seg selv og andre. Men mange mener dette kan være mye mer og fungerer som energi mottakere for kroppen. Før i tiden var det mange som ikke klippet håret fordi de mente dette var en del av hvem de var. Etter generasjoner har gått har man blitt mer og mer fokusert på utseende og styling. Prøv å ha så naturlig og sunt hår som mulig for å beholde en god psykisk helse.

Det finnes utallige råd om kost og velvære. Dette er kun noe av det jeg har benyttet meg av.

Blogginnlegg om ¨hva ekte skjønnhet er, sett fra yogaens perspektiv¨: http://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/hva-ekte-skjonnhet-er-sett-fra-yogaens-perspektiv.html#

Salila Gyanjot er sammen med sin mann grunnlegger av kundalini Yoga Skolen og yogasenteret Northern Light Yoga ved Frogner i Oslo. 

Hun har timer på Northern Light Yoga på hver tirsdag formiddag og ettermiddag.

Follow Salila Gyanjot:

Instagram https://www.instagram.com/salilagyanjot/

Facebook https://www.facebook.com/salila.vestol?fref=ts

Web www.northernlightyoga.no

Mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf 92214004

 

 

Kaja in missosology.org
AVSLAG og FRI FRAKT på H2FUEL drikkeflasken
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på