fbpx

Julestemning i november med Chris Medina, Pernille Øiestad, Eirik Næss og Lars Støvland!

Julekonsert-cover Fra venstre: Chris Medina, meg, Eirik Næss og Pernille Øiestad

Dette innlegget er ikke sponset.

I dag ble julestemningen sparket i gang med en fantastisk vakker og hjertevarmende konsert her i Kirkenes av Chris Medina, Eirik Næss, Pernille Øiestad, og Lars Støvland. Juleturne rundt i Norge har blitt en tradisjon for Chris og teamet, ettersom dette er sjette året på rad de har kjørt gjennom Norge og medbragt glede til nordmenn av alle alder.

Da har de started årets turne i Kirkenes, og kjører deretter sørover til byer i hele landet. Denne konserten er noe jeg anbefaler sterkt for hele familien når de ankommer din by!

Jeg har vært på denne julekonserten før i Bodø, og jeg må bare si at den har bare blitt bedre. Kvaliteten og lidenskapen som disse artistene legger i musikken sin er utrolig. Man hører at de har brukt mye tid på å øve, og at de virkelig elsker det de gjør.

Tårene rann da Chris sang "What are words", som er den sangen han er mest kjent for. Pernille har en utrolig kraftig stemme, men som samtidig har en mykhet i det. Imponert er en underdrivelse når jeg skal si hva jeg føler om gitarspillet hans. Ikke minst, Lars er dyktig på både piano og trommer, og hadde noen vakre pianosoloer.

Jeg gleder meg allerede til neste års konsert, og begynner nå å tenke på jul!

Håper alle dere har det bra, så snakkes vi snart!

Klem,

Rebecca


Ønsker du å jobbe med meg? Da må du ikke nøle med å sende meg mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller sende meg melding på sosiale medier!

Instagram

Facebook

Legger du nok vekt på jobb CV-en/søknaden din?
En introduksjon av meg

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på