fbpx

Kjoleprøving og vaksine!

Skjermbilde-2021-07-22-kl.-00.05.58

Hei dere!

Idag har det vært enda en dag hvor jeg fått gjort litt forskjellig. Jeg satt oppe ganske lenge i går å så på en serie faktisk haha, så sov litt lenger imorrest. Jeg våknet faktisk av en melding fra hun som lager kjolen min der det sto at om jeg hadde tid til å komme bort for første prøve. Jeg hoppet ut av sengen og ordnet meg, selvfølgelig ville jeg det! Når jeg kom til henne så fikk jeg prøvd på basen, og den satt utrolig fint på, selvfølgelig noen praktiske justeringer som må til, men jeg er super fornøyd så langt. Kjolen vil nok være ferdig til slutten av juli.

Senere etter det så dro jeg faktisk til vaksinering, fordi jeg skulle ta min første dose! Det gikk faktisk kjempe bra, jeg kjente egentlig ikke når hun stakk meg haha. Etter det så dro jeg på jobb og alt gikk greit. Jeg tok faktisk bilder med to små jenter som visste om meg og min deltakelse. Senere fikk jeg besøk av noen venninner jeg ikke hadde sett på utrolig lenge, de er som søstre for meg! Vi reflekterte rundt deltakelsen min, det var kjempe hyggelig å få snakke med de igjen!

MISSU 12 til 2401!

Heisann! Nå har det endelig åpnet for å stemme på din favoritt av finalistene. Super takknemlig om du velger å stemme på meg. En stemme til meg er også en stemme til arbeidet mitt for utdanning til kvinner, likestilling, bevissthet rundt kroppspress og ikke minst arbeidet mitt mot barneekteskap!

Tusen takk<3

Kontakt:

Hei! Jeg har erfaring som modell men også markedsføring og content creator, om du skulle ønske hjelp fra meg så gjerne ta kontakt

Telefon: 97435364

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

Miss Universe på 3 uker og i Israel!
Vær med i veska på shoot
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på