fbpx

Lang, Lærerik og Gøy dag

IMG_8891-min

I dag var det catwalk kurs!

Dagen startet med å stå opp klokken 03:00, for så å kjøre fra Kristiansand til Oslo, for å delta på et catwalk kurs.

Dette var et utrolig bra og lærerikt kurs. Jeg oppdaget hvor mye teknikk og øving det går i å ha en perfekt catwalk gange.

Denne gangen var noe som ikke nødvendig vis falt meg veldig naturlig, da jeg sliter med høyre/venstre og koordinasjon. Jeg fikk enda høre av Runway Coach Klara Szalai, at jeg har en fin utstråling, et fint smil, en god personlighet og var selvsikker. Men, kroppen henger ikke med…

(Foto: Dina Vabø)

Da kurset så var ferdig (etter nesten 8 timer), satt jeg igjen med en bedre forståelse av hvordan en perfekt gange skal se ut, en forbedret gange og veldig såre føtter.

Jeg satt også igjen med en veldig positiv opplevelse og et bra minne. Dette skylles dyktige og snille Coach Klara, tidligere vinnere Nora Emilie og Ida Anette, Nisse og Knut. Og ikke minst hyggelige deltagere.

Jeg vil derfor avslutte dette innlegge med å si tusen takk til alle som var med på å gjøre dette til en super dag?

(Foto: Knut Yrvind)

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Catwalk kurs
Catwalk kurs
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på