fbpx

Liten oppdatering

Heia <3

 

 

Da har vi fått tilbakemelding fra catwalk-kurset fra forrige helg. Det gikk mye bedre enn jeg hadde sett for meg, MEN, det er mye å øve på! I tillegg til mye annet må armene mine begynne å henge litt roligere. Har en tendens til å hive alt for mye på dem når man går. Også må man trene mye mer på poseringene. Har brukt en del hæler denne uka, og kjenner at beina ikke er helt vant til det. Får bare krysse fingrene for at ting blir bedre etter hvert og trave videre på høyhælte sko.

Alle jentene er så utrolig dyktige og flinke så det blir hard konkurranse!

 

Forresten, om dere vil jobbe sammen i denne konkurransen, må dere gjerne sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller til @noraemilien på Instagram. <33

 

Ha en nydelig kveld videre!

Hjemme fra filminnspilling!
Vanskelig å finne motivasjon
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på