fbpx

Mamluks, Lokal Matglede

Mamluks er en spennende og nyskapende app som er planlagt å bli lansert i september. Med et fokus på matindustrien, har Mamluks som mål å revolusjonere måten vi kjøper, tilbereder og nyter mat på. Appen er designet for å tilby brukerne et bredt utvalg av matvarer, retter og kulinariske opplevelser fra forskjellige kulturer og matkulturer over hele verden. Ved å koble matentusiaster, kokker og lokale matprodusenter på en og samme plattform, vil Mamluks skape en levende fellesskap for matinteresserte og inspirere til nye smaksopplevelser. Mamluks har et tydelig mål om å påvirke matindustrien på flere nivåer. Appen vil legge vekt på å støtte lokale matprodusenter og småskala bønder, slik at de får en plattform der de kan nå ut til flere kunder uten å måtte konkurrere med store matvarekjeder. Sammenfattende har Mamluks ambisjoner om å være en banebrytende kraft innen matindustrien gjennom sin innovative app, fremme bærekraftighet og støtte lokale matprodusenter. Med sitt sterke engasjement for å dele kultur og matglede håper Mamluks å gi brukerne en unik og berikende matopplevelse mens de samtidig bidrar til en positiv og varig innvirkning på matindustrien. Ønsker du å lese mer, finner du informasjon på (Mamluks.com)
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Ekspertise og kvalitet, Cosmetic Glue Company
Ønsker dere mer innblikk i mitt liv, følg meg på e...

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på