fbpx

Min hjertesak - Oss Mot Mobbing

Foto: Kjell Rødhammer

Hei igjen dere! Når jeg meldte meg på i denne konkurransen var det det en ting jeg spesielt ville engasjere meg i, nemlig mobbing. Når jeg var yngre opplevde jeg selv mobbing, og jeg vil med denne konkurranse vise at man kan komme langt om man ikke gir opp drømmene sine. Ingen er uten bagasje her i livet, og selv den sterkeste kan være den svakeste. Er det noe jeg virkelig ikke hadde vært foruten så er det denne perioden. Man lærer å stå på egne ben og rett og slett bli sterk.

Nå som det er sagt er det en organisasjon jeg alltid har støttet og fulgt med på. Oss Mot Mobbing består av Kristian Sætre og Ada Grambo som kjemper hver eneste dag for å hjelpe andre. På nå 3 år har de fått til enormt mye og jeg gleder meg til å følge dem videre fremover. Nå fra 1 til 14 Juli reiser de rundt i Norge og arrangerer et løp mot mobbing. Jeg anbefaler alle som har mulighet til å støtte opp og bli med på arrangementet. Jeg skal delta den 12 Juli i Oslo og håper å se så mange av dere som mulig.

Under finner du link til siden og arrangementet deres.

http://www.omm.no/index.php

https://www.facebook.com/events/434327443615600/

 

Det er fortsatt mulig å stemme på meg ved å sende Missu 4 til 1963 så mange ganger du vil (10kr per stemme).

Sponsor/samarbeidspartnere hendvendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

- Celine Herregården

Gjør en forskjell!
Bli med på frivillig arbeid nå i sommer
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på