fbpx

Gjør en forskjell!

Hei, og god morgen!

Nå er vi allerede i juli, og det er under en måned til finalen. Spennende! Jeg tenkte jeg skulle lage et blogg innlegg om noe som ikke er fullt så bra, men som trenger å komme frem i lyset. Vi skal til Kina til et sted som heter Yulin, hvor det arrangeres en årlig hundefestival. Jeg vil og jeg har lyst til å forstå kultur og tro, men i denne sammenhengen er det i mine øyne ingenting å forstå lenger. Det er regn ondskap. Om det er ku eller hund spiller ingen som helst rolle, ingen skal lide og bli torturert for glede og smak. Hvorfor har vi ikke kommet lenger? Hvorfor forstår ikke mennesker alvoret i dette? Her i Norge diskuterer vi i kapp om det er humant og la sauene stå på en lastebil før slakting, mens det enda foregår grove handlinger av dyr i forbindelse med slakting i store deler av verden. I Asia er det veldig vanlig med hundekjøtt, akkurat som vi i Norge spiser gris. Men i deres overtro vil adrenalinnivået gjøre kjøttet bedre, og dyrene blir utsatt for ekstrem frykt og smerte før de blir drept.

 

Jeg ønsker å gjøre en forskjell. Jeg ønsker å stoppe dette. Dyr er svake individer i vår verden, og de trenger alltid noen til å kjempe for de. Vise at de faktisk har rettigheter. Denne festivalen burde vært avsluttet for lengst, forbudt!

Jeg håper du vil ta deg tid til å bare skrive under for kampanjen som er oppe og går. Du tenker kanskje «tja, men det er vel ikke så viktig at jeg skriver under, jeg er jo bare 1», men jo det er vanvittig viktig at akkurat du gjør det – sammen er vi sterke! Jeg håper og tror at det vil bli en ende på denne festivalen, som i hovedsak aldri skulle eksistert. 
Her kan man signere en underskriftskampanje mot all hundekjøtthandel i Asia: https://action.hsi.org/ea-action/action…

To fra Norge har reist ned for å jobbe sammen med organisasjonen The Animal Hope & Wellness Foundation for å hjelpe hundene der, les artikkelen på vg.no: http://www.vg.no/…/jeanette-32-og-soran-36-redd…/a/24085938/

(Jeg har med vilje ikke lagt med videoer, eller bilder – da jeg vet hvor voldsomt det kan være for mange å se, spesielt yngre. Jeg tror de fleste er kjent med denne festivalen og forstår hvilken tortur det er snakk om.)

<3 

Noe jeg har glemt å fortelle
Min hjertesak - Oss Mot Mobbing
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på