fbpx

Noe jeg har glemt å fortelle

Radio-intervju

Hei igjen! 

Nå som vi er i innspurten av konkurransen er det veldig mye å tenke på. Kjoler skal være på plass, den riktige bikinien skal finnes, catwalk-gangen skal sitte som et skudd, og man skal gjøre presse her og der. Opp i alt dette så kom jeg på at det er noe jeg har glemt å fortelle dere! 

Dette er faktisk noe som skjedde for et par måneder siden, men det har gått litt i glemmeboksen fra min side. I april så hadde jeg et intervju hos Radio Trøndelag. Dette var første gangen jeg var på direktesendt radio, og må innrømme at jeg var litt nervøs før vi gikk live. Men etterhvert som jeg og radioverten begynte å snakke så ble jeg mer varm i trøya, og jeg synes faktisk det var veldig gøy! Når alt er direkte så er man jo garantert at ingen kan vri og klippe på det du har sagt i ettertid, så det er jo faktisk en fordel spør du meg! 

Siden dette var en livesending har jeg dessverre ingen link hvor dere kan høre det. Men fortvil ikke, det byr seg nye muligheter for å høre meg på radio om ikke så alt for lenge! ♥

 

Ikke glem å stemme på meg ved å sende MISSU 5 til 1963 (10kr per sms)

Vil du bli min sponsor/samabeidspartner?

For mer info og en hyggelig prat, ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

 

 

Min siste photoshoot med Kjell Rødhammer!
Gjør en forskjell!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på