fbpx

Presseoppslag og fjelltur

Hei! Håper dere nyter fin været like mye som jeg! Jeg har selvfølgelig vært så heldig å få en av de på fjellet, og det er bokstavelig talt helt magisk. Det er ikke ofte det er vindstille og varmt i fjellet, men nå kjenner jeg det begynner å hjelpe. Juli/August pleier å være de beste, så jeg håper på en telttur eller to de neste ukene. Tenkte det kanskje kunne være litt interessant å se litt bilder fra fjellturen? Vi gikk innover et sted som heter Budalen her på Geilo. Det er en av de finere plassene, og du går ved hallingskarvet som er Geilo's hjerte. Jeg er jo utrolig glad i og ta bilder, spesielt dyr og natur! Når jeg er på fjellet og tar bilder, er alle problemer lagt igjen hjemme. Det er vanvittig befriende. 
Malamuten på bilde er forresten hunden til ei god venninne. Chihuahuaene er mine to søtinger. 

Jeg har vært så heldig å bli intervjuet av hallingdølen igjen, siden det begynner å nærme seg finale. Hvis du er interessert i å ta en titt på artikkelen kan du trykke deg inn her: http://www.hallingdolen.no/kjop-tilgang?aId=1.1991432 (Siden krever at du har abonnent). 


Ellers vil jeg dele med dere har jeg har fullt opp med planer nå, og jeg gleder meg til å vise. 

Håper dere tar dere tid til å gi meg en stemme eller to, om dere mener jeg burde representere Norge. 1 stemme gjør utrolig stor forskjell. For å stemme sender du MISSU 10 til 1963 (10kr) 

Kunne du tenkt deg å blitt min sponsor i Miss Norway 2017? Ikke nøl med å ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Ha en fortsatt en fin helg! 

SNÅSAVANN - NATURLIG MINERALVANN
Miss Norway-finale på Wallmans. Kommer du?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på