fbpx

Min modell erfaring

615061_10151068115925863_651163475_o

Hei igjen.

Jeg tenkte at det nå var på tide å publisere litt om meg og mitt liv. Det vil fordeles på ulike innlegg siden jeg vil ikke kunne dekke hele livet mitt i ett innlegg.

Så første innlegget handler om min tidligere foto og catwalk erfaringer.

Jeg er ikke en erfaren modell men de gangene jeg har stått foran kamera og spesielt den ene erfaringen jeg har med catwalken var så utrolig morsomt at det er en av grunnene til at jeg søkte til Miss Norway i år. Jeg har alltid hatt et liten modell spire i meg og håper Miss Norway vil kunne gi meg mer erfaring.

Catwalken jeg gikk på var for Wella Nordic og Sebastian Professional i 2017 og fant sted i Oslo. Det var et hårshow hvor vi fikk ulike looks vi skulle vise frem på catwalken for et utvalgt publikum. Blant annet havnet jeg på Jan Thomas studio sin story på Instagram. Det var et utrolig gjennomført show å det tok altså en hel dag å style oss opp! Men det var så verdt det!

 

 

Noe jeg ønsker å gjøre igjen er å kunne gå på en catwalk! Det ga et utrolig kikk og sommerfugler i magen. Det krevde en del guts og måtte gå litt utav komfort sonen men for en selvtillitt boost det ga! Virkelig en opplevelse jeg levde på i lang tid fremover. 

Bildet over: Alle modellene samt hårstylistene fra Sverige, Finland, Danmark og Norge. Jeg står helt til høyre. 

 

Ønsker videre alle en god uke å lykke til til alle deltakerne i Miss Norway.

Vi skrives.

Klem fra Viktoria 

Photoshoot i Tyskland
Østlandsposten
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på