fbpx

Photoshoot i Tyskland

_20200109-164149_1

Forige uke var jeg på enda et photoshoot. Jeg samarbeidet med fotografen Elisa Marie Schluite og bildene hun tok ble jeg veldig fornøyd med. Hun var veldig kjekk og enkel å samarbeide med og siden hun er en jente følte jeg meg veldig komfortabel og posere foran kamera i ikke så mye klær på. Til antrekket mitt gikk jeg for et trenings antrekk og ikke så mye sminke. Vi tok bildene på plassen som heter Ramersdorf am Rhein. Hvor jeg fikk en veldig fin natur som bakgrunn på bildene mine, noe jeg synes var kjempefint.

Fotograf: Elisa Marie Schluite Instagram: elisamarie.s

Den dagen var det litt kaldt og det var mye vind spesielt nede med sjøen, men mange av bildene ble bra til slutt. Hele denne prosessen var veldig kjekk, og jeg liker og posere foran kamera og kan tenke meg å ha flerre photoshoots i fremtiden.

Har du lyst til å samarbeide med meg eller vil være min sponsor kontakt meg på : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: https://www.instagram.com/atikahegic/  

Facebook: https://www.facebook.com/atika.hegic

 

 

Presseoppslag/Photoshoot
Min modell erfaring
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på