fbpx

Videoer til Miss World

Image-1

Foto: Tronn Hansen

Hår og Makeup: Emma Vehus

Kjole: Judy Hansen Atelier Brudesalong

 

Hei alle sammen!

Nå er det en stund siden sist jeg skrev et blogginnlegg. I mitt forrige innlegg skrev jeg om at jeg ble 1st runner up, og takket alle sammen.

Siden da har mye skjedd. Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg kunne representere Norge i Miss World!!! 

Miss World

Om noen av dere ikke vet hva Miss World er, så skal jeg forklare det kort og enkelt. Det er den eldste skjønnhetskonkurransen, hvor rundt 130 land konkurrerer om vinnertittelen. Dette er også den lengste konkurransen og varer i en hel måned. I denne konkurransen er det flere små konkurranser. Det er deriblant sport, modell, hjertesak og talent konkurranse.

Årets Miss World holdes i India, og starter 17. November. Så selv om det er en stund til, kommer tiden til å fly. 

Miss World Videoer

I forbindelse med konkurransen skulle jeg lage to ulike videoer. Den første var en presentasjonsvideo. I denne videoen skulle jeg presentere meg selv, og ikke minst vise fram vårt vakre land Norge. 

I denne videoen hadde jeg på meg Åmli bunaden min, og nydelige kjoler av Judy Hansen. Sammen med videograf Anbjørg Birkedal, filmet vi ved sentrale og vakre lokasjoner rundt om i Kristiansand. 

Anbjørg fikk også andre klipp fra rundt om i Norge, og klarte å lage en utrolig bra video som virkelig får fram meg og vårt vakre land. 

Den andre videoen jeg skulle lage var en «Beauty with a purpose» video. I denne videoen skulle jeg fortelle og presentere hjertesaken min. 

Om du har fulgt reisen  min gjennom Miss Norway, så du nok at hjertesaken min da var sonde og sonde bruk. 

Under Miss World valgte jeg å ha en litt lik hjertesak, da dette er noe jeg brenner veldig for. Jeg valgte nemlig å ha «Gastroparese og Sonder». Dette er fordi jeg selv har Gastroparese og har hatt to sonder. Jeg vet derfor mye om dette, og har erfaringer som man ikke kan lese seg opp på. 

(Gastroparese er en kronisk sykdom, hvor magesekken er delvis lammet.)

Anbjørg var også videografen på denne videoen. Anbjørg var veldig opptatt av å visualisere hjertesaken min så godt som mulig. Vi fikk derfor (med hjelp av ei fantastisk dame, Cathrine) lov til å filme på Sørlandet sykehus. 

Vi filmet faktisk i et rom hvor jeg har vært flere ganger. Forskjellen var bare at sist gang jeg var der fikk jeg narkose?

Etter en del filming og mye redigering fikk Anbjørg satt sammen en video. Dette er en video jeg er utrolig fornøyd med, og følte virkelig får fram hva jeg prøvde å formidle. 

Jeg vil derfor si tusen tusen takk til Anbjørg Birkedal. Hun er utrolig skjønn og dyktig, og det var en glede å jobbe med henne. 

Og tusen takk til Judy Hansen, Cathrine, Trond Moi, og alle andre som bidro til disse videoene. Jeg satt stor pris på det?

Om du ønsker å se videoene finner du dem under her. 


Presentasjon

https://m.youtube.com/watch?v=ekvQL666W_A 

Beauty with a purpose

https://m.youtube.com/watch?v=4NPKHTXzXdU&t=7s 


 

Anbjørg, Partiri Media: https://partirimedia.no 

Judy Hansen Atelier Brudesalong: https://www.judysatelier.no 

 

- Klem Andrea <3

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Den siste tiden, og Miss International i Tokyo!
Video fra Miss Norway-finalen 2023
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på