fbpx

Nytt hamster

Hei alle!

Jeg har vært syk en stund nå, med hosting, snufsing og feber. Jeg rakk akkurat å bli frisk til 2 vurderinger på skolen før jeg ble slått ut igjen. Jeg var hos tannlegen i går og opererte ut visdomstann nr.3. Heldigvis har jeg klart å holde smertene delvis i sjakk med smertestillende hver 4. time og jeg tror heldigvis det går bedre enn de to tidligere gangene. 

Så dessverre er det ikke en liten lodden, søt og god lodott som har kommet inn i familien.. Neida det er visst meg. Jeg har temmelig fått en liten tennisball på kinnet...

Håper alle får en fin dag videre!

Klem Christina

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

 

Enda en spennende fotoshoot
Siste tiden!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på