Siste tiden!

Hei alle sammen!

Er en liten stund siden sist, men har bare hatt så mye å gjøre på skolen pluss vi har hatt en workshop som er fra lørdag-mandag fulle dager.

Vi har forkjellige typer workshop alt fra print workshop, skrive workshop eller fullformat workshop. Enten så kommer mentoren/læreren langveis fra eller så er det en av mentorene vi har regelmessig på skolen.

Veldig morsomt, men krevende så de dagene vi har det så er det fullt kjør hele dagen.

Så i helgen som var hadde vi en som vi hver enkelt elev skulle finne ut hva som betydde mest for oss, hva som var vanskelig og komme ut av vår egen komfortsone, noe som er viktig!

Prøve nye metoder for å utvikle oss som fotografer.

Jeg sliter mest med den kreative delen, komme på nye ting, metoder innen fotografi så det er det jeg har jobbet med.

Tar tid, men det kommer seg. Lærerikt å høre og se hva de andre i klassen sier og gjør for vi er så forskjellige, men samtidig vi påvirker hverandre mye.

Blir spennende å se etter en stund om jeg har klart å bli mer kreativ og inspirert!

På fredag så kommer det et nytt innlegg om sponsorarbeid!

Hilsen Amy

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Nytt hamster
5 ting dere ikke visste om meg!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på