fbpx

Nytt innkjøp til Oslo

bikini-2 @asimmonsphotography

Nytt innkjøp til Oslo

Hei igjen ♥

Om en uke er det klart for beauty camp i Oslo med jentene og Miss Norway temaet. I den forbindelse har jeg sikret meg en steamer som jeg skal ha med meg i bagasjen. Jeg har aldri prøvd en steamer før, men jeg tenkte det var mer praktisk å ha med en steamer enn et strykejern. 

Som et lite eksperiment prøvde jeg ut steameren på en kjole som var veldig krøllete etter jeg fikk den i posten, og wow! For en forskjell! Her er før og etter bilde, denne gleder jeg meg til å ha med i bagasjen til Oslo neste helg. Man vet aldri når man får bruk for en liten oppfrisking til klærne. 

FØR

ETTER


Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi skal ha med pressen på shoot!
Water challenge update
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på