fbpx

Water challenge update

Smile

Water challenge update

Hei, hei flotte personer! ♥

God kveld! Håper dere har hatt en fin og effektiv dag i dag. Jeg har slitt mye med energien i dag, men heldigvis ble det litt bedre i kveld. Men, men tilbake til updaten! 

Siden mandag har jeg holdt på med a gallon of water challenge, dette vil tilsi at jeg drikker 3,7 L vann. Jeg hadde faktisk trodd at dette skulle bli vanskeligere enn jeg har opplevd (så langt). Jeg fordeler vanninntaket utover dagen, og holder oversikt over vannet jeg tar inn ved en app. 

Jeg fyller på vann i starbucks kopp eller et Norgesglass, også legger jeg det i kjøleskapet for at vannet skal bli kaldt.

Fordeler

Jeg har opplevd noen fordeler så langt! Jeg har mer energi og spesielt etter kl 15 på ettermiddagen, da jeg alltid pleier og få en liten energi smell. Ellers har jeg merket at jeg ikke er så sukkersyk på dagen, noe som er utrolig digg!!

 

Jeg kommer til å oppdatere dere videre til uken og selvfølgelig når jeg er ferdig på challengen på søndag. 


Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nytt innkjøp til Oslo
Den eneste idretten som kan redde liv
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på