fbpx

Den eneste idretten som kan redde liv

Vi var så heldige at vi fikk besøk av Indre Akershus Blad på Bjørkebadet på lørdag. De kom en halvtime før flytefesten startet, og var med oss gjennom hele arrangementet. Både Saskia og jeg som arrangerte dagen ble intervjuet. Det ble også et par av barna som var med. Veldig gøy at vi alle sammen kunne uttale oss om svømming. Selv om vi alle er forskjellige er vi likevel enige i at svømming er utrolig viktig, og at vi bare kan bli bedre.

Det jeg synes er ekstra bra med denne artikkelen er at den ikke er en plussak. Da kan alle som vil gå inn og lese den i Indre Akershus Blad. Flott at en så viktig sak kan leses av alle. Du kan lese den ved å klikke deg inn her.

Jeg håper denne dagen har inspirert til at enda flere vil lære seg å svømme i sommer. Forhåpentligvis ser vi også noen av barna som var med på svømmekurs til høsten.

Foto: Petter Stensås/Indre Akershus Blad

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie

Water challenge update
Søppel aksjon
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på