fbpx

Sponsorkurs med Julie Børresen

I går kveld var vi semifinalister så heldige av å få selveste Julie Børresen til å holde sponsorkurs for oss. Julie ble 2nd runner up i 2022 sesongen, og hadde massevis av nyttig informasjon, tips og erfaring som hun delte med oss. Tusen takk!

Det merkes at konkurransen er i gang, og jeg eelsker å kjenne på akkurat den følelsen. Jeg har alltid vært en "fighter to the bone" og det er lite jeg får mer energi av enn når det er en eller annen form for prestasjon med inn i bildet. For ikke å glemme creative flow! 

Jeg finner det utrolig givende å planlegge og idémyldre rundt hvordan jeg kan løse de gitte oppgavene, og hvordan jeg på best mulig måte kan bli en verdig representant og fjes for mulige samarbeidspartnere/sponsorer.

Det er fint å gjøre seg noen tanker om hva man genuint kan stå for, ikke bare nå - men flere år frem i tid. Jeg har skriblet ned en god liste over firmaer jeg kunne tenke å samarbeide med, og gleder meg til å ta kontakt med disse. 

foto: Privat

Nå er det heller ikke lenge til Catwalk kurs! På lørdag skal vi damene møtes for første gang. Gleder meg til å treffe dere alle.

 

Smil, Julie

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Intervju med Lofotposten
Tv og Radio!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på