fbpx

Julie Marie Tollefsen - Miss Universe Norway 2024

Klesdesigner, Oslo 

Instagram @julietollefsen_

 

TUSEN TAKK!

 


(Til høyre: Miss Norway 2022 - Ida Anette Hauan. Foto: Jakob Braaten)


TUSEN TAKK!


Jeg er så overveldet og takknemlig for å kunne stå her i dag som vinner av Miss Universe Norway 2023. Dette øyeblikket er virkelig en drøm som går i oppfyllelse, og jeg kan ikke få sagt nok hvor takknemlig jeg er for denne utrolige muligheten.

Først og fremst vil jeg takke mine fantastiske støttespillere – familie, venner, og alle som har stått ved min side gjennom denne reisen. Deres kjærlighet, støtte og tro på meg har vært min største motivasjon, og jeg kunne ikke ha gjort det uten dere.

En stor takk går også til hele teamet bak Miss Universe Norway, de som jobber utrettelig bak kulissene for å gjøre denne konkurransen mulig. Deres dedikasjon og harde arbeid har virkelig gjort denne opplevelsen spesiell, og jeg er stolt av å være en del av dette samfunnet.

Årets finalister - Foto: Jakob Braaten

Jeg vil også rette en hjertelig takk til mine medfinalister. Dere er utrolig talentfulle og inspirerende kvinner, og det har vært en ære å dele denne reisen med dere. Vi har vokst sammen gjennom denne opplevelsen, og jeg ser frem til å fortsette å støtte hverandre i fremtiden.

Min dype takknemlighet går til dommerpanelet for å se potensialet i hver av oss og for å gi meg denne utrolige muligheten. Jeg er ydmyk over å kunne representere Norge på den internasjonale scenen og håper å gjøre dere stolte.

Til slutt vil jeg rette en spesiell takk til fansen og følgerne mine. Deres støtte har vært overveldende, og jeg lover å bruke denne plattformen til å jobbe for positive endringer og inspirere andre til å forfølge sine drømmer.

Sammen med tidligere dronninger og utøver I Miss Earth

Dette er bare begynnelsen på en ny reise, og jeg ser frem til å bruke tiden min som Miss Universe Norway 2023 til å skape positive endringer, løfte viktige spørsmål og representere Norge med stolthet. 

Arbeidet mot Miss Universe 2023 som holdes i El Salvador begynte allerede i dag tidlig, så dette blir en spennende reise fremover!

Tusen takk alle sammen!!

Med kjærlighet og takknemlighet, (smil) Julie

655 Hits

Dagen før dagen


Dagen før dagen


Hei alle sammen! Da var finalistene hjemme fra øving til show! Det var skikkelig gøy å se alt som var stelt i stand, og virkelig få en følelse av hvordan morgendagen kommer til å bli!

Vi gikk igjennom alle de forskjellige catwalkene og fikk øvd inn litt ekstra koreografi. Kanskje får dere se litt dansing i morgen?

Nå pakkes sakene ned og de siste tingene gjøres klart for den store store dagen i morgen. Alle finalistene er nok like spente som meg, og jeg er sikker på at vi vil levere et fantastisk show!

Gleder meg til å se dere alle i morgen <3

Smil, Julie

488 Hits

Et stort takk

(Foto: Sebastian Kvaleng)

Jeg må virkelig takke alle som har støttet meg på veien. Miss Norway har vært en fantastisk reise, og jeg er så glad for at jeg tok steget og meldte meg på.

Tusen takk til alle fotografer, samarbeidspartnere, familie, venner  og alle i managementet som har vært med meg på dette!

Jeg er så utrolig takknemlig for støtten gjennom hele prosessen, og kommer til å huske det hele som en fantastisk opplevelse. 

Alle finalistene er vinnere i mine øyne, og jeg er virkelig imponert over alle sammen! 

Gleder meg utrolig mye til i morgen!

Nå må jeg løpe, for nå er det duket for generalprøve av finalen!

Stort smil, Julie

552 Hits

I morgen er den store dagen!


Hei alle sammen!


Straks skal alle finalistene møtes for gjennomgang av finalen! I morgen er jo den store dagen vi alle har ventet på, selveste finalen i Miss Norway 2023 <3

Det har vært en veldig spennende reise, og jeg kan nesten ikke tro at det hele skjer i morgen. Jeg er så stolt over alt de flotte finalistene har fått til på veien. 

I dag skal vi gå igjennom showet som vises i morgen, og jeg gleder meg skikkelig til å se de andre finalistene igjen! Det blir også veldig gøy å se lokalet satt i stand, med scene og lys. 

Dagen så langt har gått til finpuss at koreografi, tale også har jeg jo mitt helt på slutten sy-prosjekt hehe! Men alt ser ut til å bli ferdig og klart i tide.

Gleder meg til i morgen!

Smil, Julie 

434 Hits

Fikser på kjolen to dager før finale

(Foto: Sebastian Kvaleng)


kjole-justeringer


Jeg klarte ikke dy meg - selv om klokken nå straks slår 22:00 og finalen allerede er på lørdag, måtte jeg finne frem alt av sysaker for å justere aftenkjolen. 

En ide til nytt design begynte å murre litt i går, men jeg la det fra meg grunnet at den store dagen var rett rundt hjørnet. Men i kveld (enda nermere deadline) klarte jeg ikke dy meg lenger. 

Jeg sitter nå altså å syr og justerer aftenkjolen jeg skal ha på meg på finalen i Miss Norway. Er det en ting man lærer når man jobber med mote, så er det at ingen ting er for sent eller avgjort før modellen sendes ut på scenen. 

Men for første gang står jeg her nå med rolle som både designer og modell/miss, hehe

Som om vi alle ikke har nok å ordne før finalen ellers!

Smil, Julie

 

225 Hits

Siste prepp

(Foto: Knut Yrvin)


Hei hvor det går!


Nå er det kun noen knappe dager igjen før finalen! Det er en veldig morsom tid å se tilbake på, spesielt å mimre tilbake til dagene da man tok valget ved å melde seg på. 

Og nå står vi her, med kjoler, stæsj og alt på plass - er nesten litt uvirkelig.

Tidligere i dag fikk jeg fikset håret til den store dagen, samt gått igjennom alle outfits, koreografi og tale! Jeg hadde til og med noen tilskuere denne runden, og alt var godkjent!

morgendagen er også fullbooket med diverse prepp, men det er jo gøy når man er litt på farten

Smil, Julie

354 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på