fbpx

Status for tennisalbue

Hei igjen. Nå begynner endelig tennisalbuen min å bli bra igjen! Det var for to uker siden jeg pådro meg en overbelastning i armen, slik at jeg måtte gå med den i belte. Kan lese mer om hvordan det skjedde i dette blogginnlegget.

Slik jeg fikk den var jo av å skrive for mye i pensumboka da jeg hadde muntlig eksamen på Karmsund den 3.mai.

Selvom jeg har hatt den har jeg fullført to veldedige oppdrag så langt og er fornøyd med det.

I fjor hadde jeg tennisalbue i nesten et halvt år fordi jeg jobbet med håndarbeid i bacheloren min. Da blusset den opp hele tiden og jeg klarte ikke å holde den i ro. I tillegg trente jeg hver eneste dag, noe som ikke akkurat gjorde saken noe bedre.

Lærdommen jeg tok med meg fra dette var viktigheten av å bare holde armen i ro hele tiden. Den beste måten å gjøre dette på var med å bruke et belte for å holde den fast. 

 

Denne gangen varte tennisalbuen heldigvis bare i noen uker og det er jeg veldig glad for! Det har visst hjulpet kjempemasse å holde den helt i ro siden den har blitt bra igjen nå.

Håper virkelig ikke det er noen andre som har tennisalbue etter eksamen!

♡♡ Snakkes. 

Kontakt meg gjerne på: 994 27 393 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nytt avisoppslag
Du var rå!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på