fbpx

Stem på meg ved å sende "MISSU 6 til 1963"

Stem på meg ved å sende "MISSU 6 til 1963"

Hei, og god morgen alle sammen! Dette er helt vanvittig! Nå er det bare tre dager igjen til finalen og jeg tror jeg snart sprekker innvendig. Det her blir så spennende. Med så mange flotte konkurrenter, blir det vanskelig for dommerne kan jeg tenke meg. Men hvis de er usikre vil de bruke sms avstemmningene for å avgjøre hvem som vinner. Derfor er det utrolig viktig om du vil at akkurat JEG skal vinne at du tar opp telefonen og taster inn "MISSU 6 til 1963". Dette koster 5 kroner pr. stemme. Men du kan også stemme så mange ganger du vil. 

b2ap3_thumbnail_kx39061_v2_web.jpg

Om du også vil komme til finalen for å se dette live, kan du bestiller billetter ved å gå inn HER. Dette blir et super morsomt show, hvor vi skal ha det skikkelig gøy. Robin og Bugge kommer for å opptre, også blir det ikke minst et knallbra after party. Her er programmet for kvelden:

Kl. 20.00: Mingling i foajeen hvor våre sponsorer er representert i en mini-messe

kl. 21.00: Show: Visning av finalistene i aftenkjole, show-visning i bikini, artister: Robin og Bugge, Reset + overraskelser TBA, samt Grand Coronation - Miss Universe Norway 2013 blir kåret. 

Kl. 23.30: After party

Når livet gir deg en ny sjanse til å følge drømmen...
Min reise gjennom Miss Universe Norway
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på