fbpx

Stem på meg ved å sende "MISSU 6 til 1963"

Stem på meg ved å sende "MISSU 6 til 1963"

Hei, og god morgen alle sammen! Dette er helt vanvittig! Nå er det bare tre dager igjen til finalen og jeg tror jeg snart sprekker innvendig. Det her blir så spennende. Med så mange flotte konkurrenter, blir det vanskelig for dommerne kan jeg tenke meg. Men hvis de er usikre vil de bruke sms avstemmningene for å avgjøre hvem som vinner. Derfor er det utrolig viktig om du vil at akkurat JEG skal vinne at du tar opp telefonen og taster inn "MISSU 6 til 1963". Dette koster 5 kroner pr. stemme. Men du kan også stemme så mange ganger du vil. 

b2ap3_thumbnail_kx39061_v2_web.jpg

Om du også vil komme til finalen for å se dette live, kan du bestiller billetter ved å gå inn HER. Dette blir et super morsomt show, hvor vi skal ha det skikkelig gøy. Robin og Bugge kommer for å opptre, også blir det ikke minst et knallbra after party. Her er programmet for kvelden:

Kl. 20.00: Mingling i foajeen hvor våre sponsorer er representert i en mini-messe

kl. 21.00: Show: Visning av finalistene i aftenkjole, show-visning i bikini, artister: Robin og Bugge, Reset + overraskelser TBA, samt Grand Coronation - Miss Universe Norway 2013 blir kåret. 

Kl. 23.30: After party

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Når livet gir deg en ny sjanse til å følge drømmen...
Min reise gjennom Miss Universe Norway
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på