fbpx

The waiting game

kjole

The waiting game

Hei dere! God lille lørdag♥ 

I dag er virkelig dagen, jeg skal få levert aftenkjolen min på døren. Guud så jeg gleder meg, jeg har aldri prøvd kjolen så jeg er så spent på om den faktisk passer!

Venter og venter

Jeg har fulgt spent med i vinduet, i hele dag siden kl 15 på at kjolen min skal komme. Den skulle egentlig være fremme før kl 18.00 nå, men tror det er forsinkelser. Så nå sitter jeg her da og titter ut vinduet hver 15 min, haha! Det er virkelig en tålmodighetsprøve og en waiting game! Jeg skal gi dere en oppdatering så snart jeg har fått vite mer selv! 

 

I kveld skal jeg også delta på et møte med Miss Norway gjengen for og få mer informasjon om finalen 14 august♥ 

Ha en nydelig Onsdag!

Vil du stemme på meg for Miss Norway 2021?

Send MISSU 6 til 2401.

20 kr per stemme.

@fotothorsen

Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Malingsdag
Slik får du silkemyk hud
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på