fbpx

Norges eneste hund av sitt slag

Tidligere i vår hadde vi besøk av redningshunden Didi. Innlegget jeg skrev om besøket finner dere her. Nå er hun her noen dager igjen. Hun koser seg og lever sitt beste liv når hun er på besøk hos oss, med masse turer og lange dager ute i naturen. Hele familien og Didi har nettopp vært ute og gått tur. Didi har vært høyt og lavt, søkt etter pinner og badet mange ganger. Man ser virkelig gleden hennes og den utømmelige energien hun har når hun er ute og får løpe fritt.

Didi og meg i skogen bak huset

 

Klar for å hoppe etter pinne

Man føler seg litt ekstra trygg når man har en redningshund i hus. Med Didi som er i verdensklasse, og en av få redningshunder som er utdannet i både ettersøk, lavine og katastrofesøk vet man at av Didi får man alltid den hjelpen man trenger når hun er i nærheten. Om katastrofen eller uhellet inntreffer stiller hun alltid opp og kommer deg til unnsetning. Hun synes det er gøy og elsker å drive med søk og nye utfordringer. Vi håper selvfølgelig alltid at det ikke skjer noe når hun er her, men om det skulle skje er Didi klar.

Hvis dere vil lese mer om hva å være en redningshund innebærer kan dere lese om det her.

Redningshund og fengselshund

Den andre halvparten av livet til Didi er å være fengselshund. Det kan dere se at hun er om dere tar en nærmere titt på vesten hun har på seg. Som landets eneste fengselshund har hun en variert arbeidshverdag som i all hovedsak består av å være seg selv og spre glede og trygghet. Det er ikke alltid like lett å skulle kommunisere med mennesker, og da kan det være veldig fint å ha en trygghet i en hund istedenfor. Didi viser omsorg og forståelse for alle. Vi trenger alle å bli sett og satt pris på i hverdagen og det gjør Didi med alle som er snille mot henne.

Nå kan man stemme på sin favorittfinalist i årets Miss Norway, og jeg håper du vil stemme på meg. Send MISSU 5 til 2401 for å stemme. En stemme koster 20 kroner og du kan stemme så mange ganger du vil.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie

Jeg bodde med en rusmisbruker
Planlegging og snart finale!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på