fbpx

Tilbakeblikk på Larisa Gabu Show: En Fantastisk Opplevelse

I går hadde jeg den utrolige æren av å være gjest på Larisa Gabu show, og la meg bare si at Larisa Gabu er en helt fantastisk og underbar personlighet! Hennes sprudlende energi og engasjement gjorde det så enkelt å bli intervjuet av henne. I løpet av programmet fikk jeg muligheten til å dele mine erfaringer som deltaker i Miss Norway-konkurransen. Larisa var virkelig flink til å stille de riktige spørsmålene, og vi fikk utforsket mine veldedighetsprosjekter og hvordan de har påvirket samfunnet på en positiv måte. Det var en spesiell glede å snakke om mine veldedighetsprosjekter på Larisa Gabu show. Jeg kunne virkelig føle Larisas oppriktige interesse for mine innsatsområder, og hun lot meg virkelig skinne på skjermen. Å diskutere mine veldedighetsprosjekter ga meg sjansen til å sette fokus på viktige saker som jeg brenner for. Larisas evne til å skape en varm atmosfære gjorde at jeg følte meg komfortabel og trygg, noe som gjorde intervjuet til en minneverdig opplevelse. Ønsker du å se intervjuet, her finner du linken: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D0iWfJS6ZQZE%26pp%3DygULTGFyaXNhIGdhYnU%253D%26fbclid%3DIwAR01IgTEgjH5iD6QniXZMG4TwYw5Hf0a9HdkT5lSnhCulc1trOSbSxyzoaQ&h=AT2vSwJxtkVVL_x4fC8Relhk2jiAtpuga0TADvG4um7zRwSOa8jNYr8u7HqL2OKErDPpECaa33XrPo53DgYUi0Bn3IPbWMq0yL2Inb9LKcJkgbtf4tVozXl8daVXaMNwt6m1G5wy4S0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Frivillig arbeid, rydd kyst stripene!
Å være sin egen sjef!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på