fbpx

Tips til 17 mai frokosten

Hei dere!

 

Haha når jeg var på butikken i dag måtte jeg le litt for meg selv. Måten man bare soser rundt og lurer på hva man egentlig trenger. For hva skal man ta med på 17 mai frokosten? Tenkte at jeg skulle være kreativ i år og finne på noe utenom det vanlige, men, det enkle er ofte det beste. Så det ble å lage ruller.  Superenkelt og veldig godt! Også kan man lage de akkurat slik man ønsker selv, med det fyllet man selv vil ha.

 

Så det man gjør er å kjøpe inn tacolefser og ønsket fyll. Etter det varmer man en og en lefse i mikroen på 20 sekunder før man smører på en naturell smøreost. Jeg bruker bestandig Snøfrisk. Så kutter man grønnsaker i lange tynne biter, og ruller lefsen sammen. Så kutter du den i ønsket størrelse og setter de på et fat. Anbefaler å sette brettekanten mot hverandre slik at de ikke snurrer seg opp mens du setter de på fatet. Også bør du smøre osten utover hele lefsen slik at den holder seg sammen.

 

 

Super easy, og godt!

Ha en super dag i morgen og gjerne legg igjen en kommentar om du prøver deg på dette du også!

 

 

Klem!

 

Finale i Miss Universe
17 mai i morgen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på