fbpx

Topp 10 reisedestinasjoner- Vigo, Galicia

Hei reiseglade lesere! I dag tar jeg dere med på en spennende reise til en av mine favorittdestinasjoner Vigo i Spania. Som alltid bygger mine reisedestinasjoner på personlige erfaringer og opplevelser, og Vigo er intet unntak. La meg fortelle dere hvordan jeg endte opp i denne fantastiske byen. Det hele begynte da jeg var på en tre uker lang Europa-tur med båt. Reisen var magisk, og jeg fikk oppleve mange utrolige steder langs kysten. Men som det gjerne kan skje på eventyr, oppsto det et problem i maskinrommet på båten. Dette tvang oss til å søke havn, og til vår glede ble vi henvist til Vigo. Vi måtte bli i denne vakre byen i hele tre dager mens båten ble reparert. Den uventede stoppen ga oss den perfekte muligheten til å oppdage Vigo på en måte jeg aldri hadde forventet. Byen har en unik sjarm som jeg sjelden har opplevd andre steder. De trange italienske gatene ga meg følelsen av å være i en romantisk europeisk by, og jeg kunne ikke få nok av den sjarmerende atmosfæren. Hver gate hadde sin egen historie og skjulte skatter, og jeg likte å gå på oppdagelsesferd i de pittoreske smugene. Noe som virkelig overrasket meg med Vigo var mangfoldet av kulturer og arkitektur. I de eksotiske gatene kunne jeg føle innflytelsen fra ulike nasjonaliteter og kulturer som hadde satt sitt preg på byen gjennom historien. Det var som å reise gjennom tid og sted på en og samme tid. Jeg stoppet stadig opp for å beundre de vakre bygningene og ta inn den unike atmosfæren rundt meg. Og hva med havet? Vigo har en fantastisk beliggenhet ved Atlanterhavet, og det lyseblå havet var en fryd for øynene. Jeg tilbrakte timer på de vakre strendene, solte meg og dyppet tærne i det forfriskende vannet. Bølgene ga meg en følelse av frihet og ro, og jeg visste at dette var et sted jeg ville komme tilbake til igjen.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Redusere fattigdom, barnedødelighet og øke tilgang...
Hvorfor meldte jeg meg på Miss Norway?

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på