fbpx

Trening med mening

din-brud-og-selvskap-kjole

Hei alle sammen!

Jeg har jo alltid likt å trene og å være i bevegelse. Idrett og det å trene har vært en viktig og stor del av livet mitt siden jeg har vært idrettsutøver innen dans og taekwondo, men man trenger ikke å betale penger for å få tilgang til en fancy gym for å holde seg i form.

Jeg er blitt veldig glad i å benytte meg av den fine naturen og omgivelsene vi har rundt oss. Da får man både frisk luft, dagslys, og om man har med seg en firbent venn kan også de være med på treningen. Her finnes ingen begrensninger på hvor mange venner man kan ta med seg på treningsøkten. Det å komme seg ut i naturen er en helsegevinst, enten man vil koble av fra jobb eller studier, slappe av eller trene. Det er helt nydelig og anbefales å rusle seg en tur mens man bruker sansene til å lytte til vind og fuglekvitter, samtidig som man kjenner på de nydelige luktene og tar innover seg synet av trær, blomster og de flotte fargene naturen byr på.

 

Jeg har ofte brukt skogsløyper som treningsarena. Det finnes mange fine merkede turløyper for løpeturer eller rusletur, og om man ønsker å trene styrke er det utallige muligheter. For eksempel kan man benytte en stein eller en stubbe, eller eventuelt en benk til styrkeøvelser. Man kan også merke seg trær til intervalltrening. Det fine med å bruke naturen er at det bare er kreativiteten som setter grenser for hva man kan gjøre, og dessuten er dette underlaget mye bedre for muskulatur og skjelett for de fleste.

Om man bruker naturen til treningsarene får man dobbel gevinst – både trening og sanseopplevelser som gjør godt for kropp og sinn.

 

Om din bedrift eller firma søker promotering i sosiale medier, kontakt meg gjerne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg gjerne på sosiale medier for flere oppdateringer:

Instagram: henriettejhauge

Facebook: Henriette J Hauge

Bodde på militæret under catwalk kurset
Presentasjonsvideo av meg på tre språk
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på