Bodde på militæret under catwalk kurset

IMG_9602_Facetune_30-04-2019-12-28-4_20190502-153659_1
Hei fine lesere, håper det går bra med dere! Nå har jeg akkurat vært i Oslo og hilst på de nye deltakerne og det var så koselig. Må si jeg var utrolig spent før catwalk kurset som ble arrangert for oss deltakere i helgen. Da jeg kom til Oslo på fredagen hadde meg og venninna mi en gøy kveld hvor jeg fikk se litt hvordan de som er med i militæret har det. Jeg må si stor respekt til alle dere som er i militæret, for en ståpåvilje!
 
Videre ble jeg kjent med noen nye folk derfra, fikk en god omvisning på militærbasen, og avsluttet dagen med en koselig jentekveld. Det er litt godt å komme seg vekk en gang i bland, og ikke tenke på noe annet enn å bare gjøre det man har lyst til, og slappe av.


Så var det opp tidlig og på catwalk kurs neste dag. Selvom jeg nå har øvd mye i to år, merker jeg det fremdeles er krevende å gå i de høye hælene. I internasjonal konkurranse har mange øvd siden de var små, så tenker det går ikke an å øve for mye i hvert fall.
 
Det var en utrolig gøy helg, med utfordringer og en tanke om hva vi må jobbe mot fremover for å prestere bra på selve finalen. Nå gleder jeg meg masse fremover til å bli mer kjent med deltakerene og jobbe for å komme meg til internasjonal konkurranse!
Vi avsluttet kvelden med å ut å spise, så her sitter jeg fornøyd og venter på mat. Det var så gøy å bli kjent med så mange fantastiske mennesker og ikke minst å få møte styret. Vi har jo snakket sammen en god del før vi møttes, men det er jo alltids litt annerledes når man møtes personlig. Innad i Miss Norway-miljøet er vi veldig sammensveiset, hjelper hverandre og støtter hverandre underveis. Det er kanskje litt motsatt enn hva andre kanskje ser for seg.
Hvis du ønsker og komme inn i et nytt koselig miljø, liker og ta bilder, gå catwalk, blogge og kanskje har noe du brenner for? Så er påmelding for Miss Norway konkurransen 2020 i fullt kjør nå.
 
Jeg må også si tusen takk til fantastiske Klara som virkelig står på for at vi skal gjøre det bra! Det er så gøy at vi har så flinke coacher gjennom konkurransen og gleder meg til alt gøye som står i vente.
Konkurransen er ikke bare en dans på roser, vi må virkelig legge sjelen våres i dette hvis vi ønsker å vinne, men igjen så er dette noe jeg virkelig ønsker og det er jo utrolig gøy å få lov til å være med.
 
 Dette var kjempe koselig - og jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med deltakerne.
 
Ha en fantastisk kveld videre!
 
 
 
Gjerne følg meg på instagram: helene_abildsnes
Eller min facebookside: https://www.facebook.com/Helene-Abildsnes-Veien-til-Miss-Norway-2018-171002526786394/ For og følge meg underveis i konkurransen :)
 
Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
 
Fotograf: Knut Yrvin
 

 

-Film innspilling-
Trening med mening
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på