fbpx

Tusen takk til mine samarbeidspartnere

IMG_0828

(Peder Carlsen)

Kjole Judy Hansen Atelier Brudesalong

Sponset innlegg

Nå går Miss Norway sesongen mot slutten, og jeg ville bare ta meg tid til å takke alle samarbeidspartnerne mine. 

Jeg husker da jeg startet jakten på samarbeidspartnere, og gikk innom hver eneste butikk i Kristiansand sentrum og på Sørlandssenteret, ringte til mange ulike bedrifter og sendte mange mail. Etter mye arbeid, fikk jeg endelig noen ja. 

Min første samarbeidspartner var Miabell Undertøysalong. Sjefen, Sofie, er veldig hyggelig og var like giret som meg. Det å få denne samarbeidspartneren betydde mye, viste meg at jeg får igjen for all tiden jeg legger ned. 

Videre fikk jeg flere samarbeidspartnere, hvor alle er helt vidunderlige. Flere av samarbeidspartnerne mine er merker eller bedrifter jeg har vært kjent med før konkurransen, og oppriktig elsker. 

 

Nye opplevelser

Ikke nok med at samarbeidspartnerne mine har hjulpet meg med å finansiere konkurransen, men de har også gitt meg mange nye opplevelser og lært meg masse. 

For eksempel fikk jeg være med å se på Bikuber hos Vehus Bigård, jeg fikk være turist i egen by takke være Ernst Hotel, jeg fikk testet ut tannbleking (White Bright), og lært mye mer om hudpleie/kroppspleie/sminke takke være Vakker Hud og Bioline. Jeg har også opplevd og lært så mye mer, og hatt så mye gøy.

 

Mine samarbeidspartnere

Dette har vært en helt fantastisk reise, og jeg er opprinnelig veldig takknemlig og glad for mine samarbeidspartnere, og kan anbefale dem på det sterkeste. 

Under vil du finne mine samarbeidspartnere, og link til hjemmesiden eller instagram siden dems. Så om du er interessert i produktene de selger, bør du absolutt teste dem ut. Jeg har ikke prøvd noe jeg er misfornøyd med så langt, og kommer til å fortsette å benytte og anbefale disse bedriftene.

 

Judy Hansen Atelier Brudesalong: https://www.judysatelier.no/gallery/ 

Sørlandets Hudpleieskole: https://www.hudpleieskole.no 

Miabell Undertøysalong: https://miabellundertoysalong.no 

Kjøkkenskapet: http://www.kjokkenskapet.no 

Vehus Bigård: vehusbigaard

White Bright: https://whitebright.no/?elementor_library=kommer-snart 

Vakker Hud: https://vakkerhud.no 

Ernst Hotel: https://www.strawberry.no/hotell/norge/kristiansand/clarion-hotel-ernst/ 

Bioline: https://bioline.no 

Folk: https://www.folk.no 

 

- Klem Andrea <3

 

Vil du stemme på meg? Send “MISSU 2” til 2401. Du kan stemme så mange ganger du vil, og jeg setter stor pris på hver eneste stemme. Så tusen takk til alle som stemmer på meg. (Hver stemme koster 20kr) 

Ønsker du å jobbe med meg, eller har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på Instagram andrea_n_farias.

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Tusen takk til mine sponsorer!
Dugnad for Ukraina
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på