fbpx

Andre runde med intervju med Eikerbladet

Nå som jeg har kommet videre til semifinalen i Miss Norway, ble jeg kontaktet for en ny intervjurunde med Eikerbladet fra Hokksund. Mer grundig om dette kan du lese i avisen. Jeg er veldig takknemlig for at mediene har vist interesse for en transseksuell som jobber for fred og respekt til alle mennesker. Jeg står ikke her som en, men som en representant for millioner, milliarder av mennesker. Diversitet i samfunnet er saken jeg jobber for. Drivkraften kommer fra alle mine støttespillere under hele veien til toppen. Det er ikke premier og heller ikke tittelen som spiller en viktig rolle her. Det er hvor mye jeg kan bidra til samfunnet som er mitt mål. Jeg er et sted hvor jeg ikke lenger bryr meg om belønning. Derimot, tilbakebetaling til samfunn og miljø er min hoved-energiressurs som holder meg i gang på banen. Å stå på egne bein, og løfte andre opp samtidig er krevende. Tålmodighet, disiplin og toleranse kreves.

Takket være mitt liv og det mijøet jeg vokste opp i som ikke var like lett som en banan. Men mange ganger vanskeligere enn oppveksten til de fleste gjennomsnittsfolk i Norge. Life learning tar aldri slutt. Jeg elsker utfordringer. Jeg lever mitt liv som en matematikkbok, det er problemstillinger på hver eneste side. Jo flere du løser jo dyktigere blir du til å løse neste oppgave. Løser du alle oppgavene i boka flere ganger, blir du supergod til å møte en uforventet komplisert utfordring. Selv om det ser ut som en umulig oppgave vil tidigere erfaringer lede deg til et alternativt løsningsforslag. Lev et liv utenfor din egen komfortable sone, hopp ut i havet. Det er kald, det er vått. Lær deg å fly tidlig. Jeg likte ideen til min bestemor som kastet en 7 år gammel liten gutt ut i en svært ansvarlig rolle. Selg grønnsaker og lær markedsføring og kommunikasjonsferdigheter eller lev som en meningsløs person. Fight as a warrior og just leave as a loser? You know the answer. 

(foto: Stig Odenrud)

Les saken: https://www.eikerbladet.no/nyhet/miss-norway/eirin-grinde-tunheim/transseksuelle-eirin-26-til-semifinalen-i-miss-norway/s/5-58-92031

(foto: Tina Bergersen / www.tinabergersen.com)


Med vennlig hilsen
Eirin Grinde Tunheim

Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg på facebook:https://www.facebook.com/eirintunheimveientilmissnorway2019/

Følg meg på instagram: https://www.instagram.com/eirin_tunheim/

 

The Semifinalists Are Decided
Jeg er semifinalist!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på