fbpx

Beauty is not who you are on the outside, it is the wisdom and time you give away to save another struggling soul like you.

Er dere ikke enige i at det å se et annet menneske glad for noe dere ha gjort, er den beste følelsen noensinne? Jeg er som tidligere nevnt, halvt Thai. Min mor er da oppvokst i Surin, en landsby der de lever et veldig primitivt liv. Selv om de ikke har midler eller mye penger, klarer de likevel å unngå å gjøre penger til en bekymring, slik som mange av oss i Norge gjør. De kunne selvfølgelig hatt det bedre; men det virker som de har det greit, til tross for at de ikke har det nyeste av teknologi osv. Min mor har nå startet en thai restaurant i Spania, hvor hun har bodd i litt over ti år. Men hun nevner faktisk gjentatte ganger at hun vil tilbake til landsbyen i Thailand når hun blir pensjonist. Så selv om de ikke lever det mest materialistiske livet i landsbyen, er det veldig fint der! Naturen er ikke tuklet med. Alt er vokst frem helt naturlig fra moder jord sin side. Det føles egentlig litt som en fin resort, der hvor du er omgitt av palmer og planter. Jeg kan legge ut noen bilder i senere innlegg på bloggen!

Også noe jeg ser frem til hver gang jeg er i Thailand, er å besøke den lokale skolen og barnehagen. Dessverre har ikke de søte barna der de samme mulighetene som norske barn har når det kommer til skole og undervisning. Klasserommene har for eksempel hverken stoler eller benker, heller ikke alt det nødvendige av skrivesaker. Mangel på penger og ressurser gjør det også vanskelig å aktivisere barna med fritidsaktiviter. Så de gangene vi er her, har vi med skoleutstyr og eventuelle leker eller noe de kan aktivisere seg med. Noen ganger dukker jeg bare opp for å lese engelske historier for de i engelsk timene, der de også leser thai historier til meg. Stikker også innom barnehagen med lunch for å tilbringe tid med barna. Jeg koser meg veldig mye med de, for selv om de har så lite, så er de de mest fantastiske barna jeg har møtt. Jeg vil si for min del gir det meg like mye glede å tilbringe tid med de, og jeg lærer bare mer og mer ifra de.

Skole nr 2

Noen bilder av meg ifra da jeg overasket barnehagen med lunch

Bildet kan inneholde: 9 personer, inkludert ราตรี ศิลสิทธิ์ og Nina Silsith Bye, personer smiler, folk som sitter og innendørsBildet kan inneholde: 10 personer, inkludert ราตรี ศิลสิทธิ์ og Nina Silsith Bye, personer smiler, folk som sitter, folk som står og innendørsBildet kan inneholde: 2 personer

 

 

I dag kan du lese om meg på Eikerbladet.no
NYTT SYN
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på