fbpx

Bedre tanker, bedre liv :)

Hei, alle sammen.

I dette innlegge tenkte jeg å skrive om min andre hjertesak nemlig selvutvikling. Selvutvikling lærer oss å endre de negative følelser og tanker til noe positivt. Selvutvikling gir oss bedre livskvalitet og blir også kalt personlig vekst.

 

Jeg mener at alle vi kan vokse og blir bedre i ulike sammenhenger gjennom livet. Det kan være fysisk, psykisk, økonomisk osv. Og jeg mener psykisk helse er så viktig. Akkurat som kroppen vår trenger mat, så gjør sjelen vår også. Vi må ta vare på sjelen vår mens vi tar vare på kroppen vår. De fleste av oss kan forholde seg til å ha lav selvtillit ved enkelte situasjoner og det kommer bare fra vår negative tanker og følelser om oss selv og det fører til at vi kan ikke realisere vårt potensial, men hvordan starter vi å utvikle vår tanker og følelser til noe positiv? Vi kan ha et selvforbedringsplan. Denne planen består av våre mål som vi ønsker å nå og hvilke tiltak vi skal gjøre for å nå de målene. Det er veldig viktig å skrive de ned. Vi skriver at hvilke egenskaper har vi i nåværende tid, og hvilket egenskaper ønsker vi å nå. For eksempel skriver vi at jeg er utålmodig, jeg blir sint veldig fort, jeg er veldig perfeksjonist, jeg synes at alt er vanskelig å gjøre, jeg utsetter mine planer hele tiden osv. Etter at du skrev de ned, se om du kan snu de negative til noe positivt. Begynn og øv daglig på de positive egenskaper. Det er veldig viktig at du øver daglig på enderingene du ønsker for eksempel neste gang som du føler deg utålmodig, minn deg selv at du må være tålmodig, at du må ikke bli sint fort eller ikke utsette dine oppgaver. Hvis du gjøre det mange ganger, så blir de til vaner og vil det skje automatisk og naturlig. Etter at du får resultat med din personlig utvikling, så skriv dem ned og bruk dem som motivasjon til videre endringer. Når du har oppnådd et mål, start på neste.

 

Jeg selv var ikke så tålmodig og var veldig perfeksjonist også, men jeg øvde på dem og endret dem til noe positivt. Hver gang som jeg følte meg utålmodig minnet jeg meg at jeg må være tålmodig. Og hver gang jeg tenkte veldig perfeksjonistisk, minnet jeg meg at ingen ting er perfekt og du må bare starte å praktisere det som du ønsker og du blir bedre og bedre etter vært. Egentlig forandret jeg mange negative tanker inn meg til noe positiv. Jeg ble mer tålmodig, pragmatisk, modigere, mer positiv, mer takknemlig og mer selv sikker enn før. Fordi jeg innså de negative egenskaper inni meg og har forstått at de bare ikke lar meg til å gjøre min beste å praktisere mine evner og talenter derfor endret jeg de til noe positivt. Og vil fortsette å forbedre min positive side og ta bort min negative side😊 Dessverre har de fleste noe negative tanker om seg selv som ikke lar å realisere deres potensial. Derfor jeg mener selvutvikling er svært viktig. Alle vi lever bare en gang og må nyte livet uten de negative tanker. Alle vi er verdifulle og fortjener et lykkelig liv. selvutvikling er min favoritt tema for å skrive blogginnlegg. Jeg vil skrive flere innlegger om dette emne i fremtiden om jeg rekker det :) tusen takk at dere bruker tid og leser min innlegg. ha en god kveld videre. 

klem!

 

følg meg gjerne på instagram: https://www.instagram.com/malihehmbz/

har du lyst til å samarbeide med meg kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Photoshoot i Gamle Stavanger
Keratinbehandling hos Ametyst frisør & velvære
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på