fbpx

Photoshoot i Gamle Stavanger

Hei <3 

Tiden går så fort! Jeg tenkte å skrive dette innlegget før, men det har rett og slett gått litt i glemmeboken. For noen uker siden var jeg på photoshoot med Anthony i gamle Stavanger. Dette er en populær turistattraksjon i Stavanger så hvis du noen gang er på besøk her, vil jeg absolutt anbefale deg og ta turen innom. Dette er de eneste originale bygningene som er igjen i Stavanger. 

Dette er også en kjempe fin photoshoot plass, men mange forskjellige locations. Her er det utvalg av bildene som ble tatt den dagen. Håper dere liker dem!

Fotograf: @asimmonsphotography

♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Mine tips til å få mer ut av hjemmeskole
Bedre tanker, bedre liv :)

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på