fbpx

Behind the scenes fra fotoshoot

Som jeg skrev i går så har jeg altså hatt min første fotoshoot i forbindelse med Miss Norway i dag. Det var veldig spennende! Før fotoshooten dro jeg hjem til en venninne som hjalp meg med å fikse hår og sminke. Hun har blant annet fikset meg til ball tre ganger før, så er det en jeg virkelig stoler på at får frem det beste i meg så er det henne.

Underveis i prosessen med å sminke og krølle hår

Da jeg var ordnet og klar dro jeg til Oslo der jeg møtte fotografen min. Jeg må innrømme at jeg var litt spent og nervøs før vi skulle ta bildene mine. Det er lenge siden sist jeg hadde fotoshoot, også er fotografen jeg jobbet med superflink og har tatt bilder av veldig mange dyktige mennesker. Når vi først kom i gang gikk det veldig bra. Vi hadde en avslappet og fin atmosfære og samarbeidet godt. 

Spent og klar for å ta bilder

Dagens bilder er tatt på Grand hotel i Oslo

Dette er den nydelige utsikten fra rommet. Jeg sto faktisk og tittet ned på Erna Solberg som hadde fotoshoot sammen med noen politihester rett før jeg også skulle ta bilder.

Etter at bildene ble tatt dro jeg rett hjem for å møte en journalist fra lokalavisen for å gjøre et intervju. Intervjuet gikk veldig bra. Jeg fikk fortalt om hvorfor jeg er med i denne konkurransen og hva jeg ønsker å oppnå med deltagelsen min. Nå er det bare å vente i spenning på at intervjuet kommer på trykk og at bildene blir klare. Jeg gleder meg!

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie

Mye spennende i vente...
Hvordan jeg gjør meg klar til Photoshoot!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Kristin Elise Schade på onsdag 20. januar 2021 19:12

Så gøy - du er flink! Gleder meg til å lese intervjuet og se bildene

0
Så gøy - du er flink! Gleder meg til å lese intervjuet og se bildene:D

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på