fbpx

Best of both worlds

Hey beautiful people!

I dag skal jeg skrive litt om familien min, mest min far og mor som er oppvokst med veldig forskjellig kultur og ulike tradisjoner. To verdener. Min mor er da ifra Thailand som jeg har nevnt i tidligere innlegg, og min far er ifra Norge. Men det fascinerende med dette er at de begge møttes og fant kjærligheten i en by som het Gøttingen i Tyskland, der da min far studerte medisin og min mor jobbet som aupair.

fotografert av: Nobra Foto
 
 

 

Jeg er svært glad for å komme ifra to nasjonaliteter, mine forelde har vært så fantastiske, og de jobbet hardt for at jeg skulle få bli kjent med begge kulturene jeg kommer ifra. Jeg reiser nå til Thailand hvert år for å besøke familie og venner jeg har der. Det må jeg takke mine forelde for at jeg har muligheten til. Da jeg var barn, ble jeg med min mor flere ganger i året for å besøke hennes slekt, det var da selvfølgelig før jeg måtte starte på skole i Norge. Som jeg nevnte tidligere, dro jeg hver sommer til Thailand etter jeg begynte skolegangen i Norge, der jeg tilbringe hele sommerferien min Thailand.

 

Jeg er også så takknemlig for at jeg har fått anledningen til å reise til så mange forskjellige land og oppleve andre kulturer og mennesker. Jeg har ca vært i 20 land. Reiser er ikke bare en ferie. Eller å bo på et hotell. For meg er det mer å samhandle med nye mennesker og kulturer. Å se verden med våre levende øyne er et vakkert syn og minne jeg kan ta med meg videre for alltid. Du møter mange nye mennesker og utveksler livshistorier med de, forskjellige kulturer har forskjellige typer historier som du kan lære av. Forskjellige land har ulike måter å håndtere liv og erfaringer, og det gir deg sjansen til å forstå noe fra alle mennesker der ute i verden. For min del har reisene mine fått meg til å endre perspektivet mitt om liv, jobb og at mennesker har forskjellige livsgleder. For meg er det veldig viktig å utforske min egen kultur, Men også andre folk sine kulturer. Jeg føler det er veldig viktig for meg å dra til nye steder rundt i verden og være en person som faktisk har sett verden og har hatt en forståelse på hvordan det er der ute.

Det jeg har lært mest av denne opplevelsen er at uansett hvilken nasjonalitet, religion eller levestandarder folk har rundt i verden, så er vi ikke alt for ulike, vi alle kommer ifra samme art (Homo sapiens). Det vil si vi føler frykt, hat, glede sorg og sinne. Og vi alle trenger kjærlighet, oppmerksomhet og omsorg. Vi bor og kommer ifra forskjellige steder, har ulik religion og kultur. Men vi må ikke glemme at vi og alle der ute bor på samme planet.

Fotografert av: Nobra Foto

 

Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette,  send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller min facebook side Nina Bye - reisen til miss norway 2018 så hører du fra meg snart!

Lokalt intervju om Miss Norway
Hvordan få A i matematikk på første forsøk?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Administrasjonen på torsdag 21. februar 2019 14:38

Wow, for noen flotte bilder av deg Nina

1
Wow, for noen flotte bilder av deg Nina
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på