fbpx

Bestevenn på fire ben

Hei dere!

Håper dere har en kjempe fin lørdag, og får slappet av litt nå i helgen. I dag tenkte jeg å fortelle dere litt om min bestevenn på fire ben. For litt over ett år siden fikk vi ett nytt familiemedlem. Nemlig min kjære, vakre Morris. Morris er en Pomeranian hund på hele 3 kg. Det er helt utrolig hvor glad man blir i de firbente, og hvor mye glede de kan bringe. Vi hentet han i Drammen fra en oppdretter der, og dagen vi hentet han var nok den lykkeligste i livet så langt. Tenk at noen kan være så glad jeg kommer hjem, selv etter å bare vært borte i noen minutter. Hvis noen vurderer å kjøpe seg hund er det virkelig verdt det, men tenk nye igjennom det er et stort ansvar. Jeg er utrolig heldig at mamma passer Morris mye når jeg jobber, eller har mye skole.

Her er noen bilder av min vakre gutt <3

 

Dette er favoritt bilde mitt <3 

 

 

Ha en fin helg videre! 

Hvis du vil samarbeide med meg, send meg gjerne en mail til " Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram- @aminevictoriaa

Catwalk øving
Trening!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på