fbpx

Bli kjent med meg

Hei dere, og god kveld!

Jeg er en av de som har vært så heldig å blitt tatt ut til første uttaket til Miss Norway 2020. Selv om jeg skriver det, er det nesten så jeg ikke tror det. Det er en stor ære, og jeg er utrolig takknemlig. Dette blir veldig gøy, og en spennende tid. Jeg gleder meg til å bli kjent med mange nye mennesker, og skape minner for livet.

Mitt navn er Amine Victoria, og jeg er 18 år ifra Fredrikstad. Her går jeg på skole, og jobber ved siden av. Både frivillig, og i kommunen. Linja jeg går heter helse-tek, hvor vi både har hatt helsefag, og realfag. Det er en linje for høyere utdanning. En kjempe flott linje, hvor vi også har hatt livsglede prosjekter for eldre, og vært ute i helsesektoren. I snart fem år har jeg jobbet frivillig i Fredrikstad Røde kors hjelpekorps. Der utøver vi førstehjelp på sanetetsvakter, og er med på leteaksjoner. Jeg stortrives med det, og elsker å hjelpe de som trenger det! I kommunen jobber jeg i boveiledningstjenesten, med mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. Det er også en jobb jeg stortrives i, og jeg gleder meg til å dra på jobb.

Ellers er jeg glad i å være med familien min, og vennene mine. Vi står hverandre veldig nærme, og tilbringer mye tid sammen. De er trygge støtteapparater når det gjelder dette, noe jeg setter enorm pris på. Hehe, de er også flinke til å ta bilder. Huff, de har måtte tatt mye bilder av meg opp igjennom. Jeg har alltid vært glad i å bli tatt bilder av, og er veldig trygg fremfor kamera. Så jeg gleder meg til mye fotograferinger fremover. 

Håper dere synes det var koselig å bli kjent med meg, så hører dere ifra meg snart igjen. Ha en fin kveld videre!

 

 

Samarbeid med lokal fotograf
Frivillig trend
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på