fbpx

Bli med på fotoshoot med meg! Del 1

Hei mine fine lesere! ♥ 


Da har det vært en liten stund siden sist jeg har blogget her og beklager for det. Nå skal det bli mer blogging fremover, med gode innlegg!

I går var en utrolig morsom dag med fotoshoot både inne i fotostudio og ute i skogen. Min venn og fotograf Øystein Engell tok bildene av meg, han er så utrolig dyktig og profesjonell i jobben sin. Jeg ble super fornøyd med bildene og synes de ble ganske bra, håper dere synes det samme? :) Hehe!Jeg dro utover kl 13:00 og gjorde ferdig litt sminke mens han rigget ferdig i fotostudio, så tok vi og flyttet oss utover etterhvert når vi var klare med bildene inne. Da pakket han fotobaggen sin med 2 forskjellige kameraer, blitzer og stativ. Så var vi klare til å komme oss av gårde ut i winter wonderland. På veien stoppet vi innom en bensin stasjon og handlet litt mat og drikke så vi hadde masse energi til å være ute og ta masse bilder. Vi kjørte et godt stykke inn i skogen og fant et perfekt sted hvor det er en nydelig utsikt. Det var så vakkert der. Veldig flaks at vi tok bildene i går også, for i dag regner det og mye av snøen har blitt borte.
Så var det å kjøre tilbake for å gå igjennom bildene og det er den beste delen. Det ble etterhvert ganske vanskelig å velge hvem jeg/vi ønsket å beholde og slette og hvem vi ønsker å redigere litt på. Kommer til å legge ut flere bilder av fotoshooten etterhvert fordi noen av dem er til redigering.  


Gleder meg allerede skikkelig til neste fotoshoot!
Det er så utrolig morsomt og trives veldig godt å være foran kameraet ♥ 

Tusen hjertelig takk igjen til Øystein for en fantastisk bra jobb og supre bilder!

Håper dere får en fantastisk dag videre!

Gjerne følg meg på insta her: madeleinedenice
Facebook her: madeleine.olsen

Har dere noe spørsmål eller ønsker å være sponsor? Ikke nøl med å ta kontakt på email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Her får dere litt flere bilder nedover fra fotoshooten: Klemmer fra meg! ♥


Sneak peek;)
Passion for Fashion + tips, DEL 2
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på