fbpx

Bli med på kjøttfri mandag du også

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Selv spiser jeg kjøtt, og per dags dato er ikke jeg der at jeg kommer til å kutte ut det i nær framtid. Likevel kan jeg og alle andre som spiser kjøtt gjøre små grep som kutter ned på kjøttforbruket. Å spise mindre kjøtt er ikke bare bedre for dyrene, men også for miljøet og deg selv. I følge FN er det å spise mindre kjøtt noe av det beste man som enkeltperson kan gjøre for miljøet (NOAH). Derfor oppfordrer NOAH nordmenn til å spise mindre kjøtt. Den utfordringen har jeg tatt, og i dag spiste jeg grønnsakssuppe til middag. Andre forslag hvis du vil spise kjøttfri middag kan for eksempel være grønnsakspai, avokado-quesadillas eller vegetarlasagne.

Ute og henger opp plakater for hvorfor man burde velge vegetarisk

I kveld har jeg gått meg en runde rundt i nærmiljøet og hengt opp plakater fra NOAH der jeg oppfordrer til å velge kjøttfritt en dag i uka. Én dag er mye bedre enn ingen, og om alle gjør litt blir forskjellene store. 

NOAH er en organisasjon som jobber for dyrs rettigheter. De jobber med mye mer enn bare kjøttfri mandag. Noen av sakene de jobber for er at dyr i landbruk skal få bedre levevilkår, dyrepoliti og rettsvern for dyr og at dyr ikke skal brukes i forsøk, fordi de også føler smerte. Hvis du er interessert i å lære mer om de ulike sakene NOAH jobber for kan du klikke deg inn på nettsiden deres her.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie 

Ferdig med muntlig eksamen!
Mamma er på sykehuset...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på